Godmorgon måndag

Är på väg mot en vårdcentral så här innan jobbet. För några dagar sedan försökte jag tänka att det faktiskt finns folk som har det värre. Idag är det fan tvekis alltså. Är så jävla less på denna märkliga allergi att jag skulle kunna sälja min själ till den som botar det. Ikväll åker jag iaf hem till skell vilket känns fantastiskt. Be en bön för mig.


En "tråkig" dag på jobbet

Vi har haft superlugnt idag på jobbet så jag och bella tog oss friheten att köra lite photo session hehe. Under mina solglajjor döljer sig världens största allergichock som jag vaknade upp med igår. Ser ut som en avatar, love life haha.
 

Oh yeees


Bli min

Du var fin och dig skulle jag gärna vilja ha!


Pannkakstårta

Ikväll överraskade vi födelsedagsbarnet med pannkakstårta, tända ljus & paket. I övrigt börjar detta likna någon sorts matblogg, fy.


Gofrulle

Vore ju helt fantastiskt om blogg.se-appen kunde fungera mer än var 1000 gång!! Idag klev familjen Lindq(k)vist upp i samlad trupp för att åka ut till empans jobb i nacka strand. Där käkades det födelsedagsfrulle för Lisa som fyller 24 barre idag, HURRA. Drog sedan och tränade, tänkte nu avnjuta en liten lunch i solen. På återskrivande!


Freeedag

Ja jag har dött om ni undrar. Jag saknar sommar och mina bästa tjejer i skell. Och för att inte tala om det, vad vore livet utan min mamma!! 1,5v återstår tills jag intar skell :))) Hoppas ni får en utomordentligt festlig helg! (Detta inlägg skulle ha publicerats fredag 19/4).


Michigan

Oj vad jag ska glida runt i mitt basketlinne i sommar! Bästa inköpet från Thailand :)


Tjena snyggingar

Hot swedish girls


Säljes

Tänkte kolla med er kära readers ifall ni är intresserade av dessa innan jag lägger upp dem någon annanstans. Kommentera i fältet eller mejla mig på [email protected] vid intresse. Tveka inte på att höra av er ifall ni har några funderingar :)

Jacka från Vila, storlek S använd ca 2-3 gånger dvs i princip nyskick!

Pris: 400kr + frakt SÅLD

Världens finaste Primeboots Engineer Low 39, storlek 39 (jag har själv 38 men har lagt in en sula). Nypris 3000kr.

Pris: 1500kr + frakt.


Sunday


Bauer

Blogg.se-appen verkar ha haft det tungt senaste dygnet, har inte ens gått att logga in. Hur som helst, i fredags var vi på Bauer och käkade sushi, helt fantastiskt gott! Idag har vi haft ett maraton på stan som avslutades med mys hos Denice :) Köpte ett suuuperfint diadem som ni får se sen! Natti.


Torsdag

Jäklar vad snabbt denna vecka gått! Fredag imorgon och jag är ledig, innebär även att denna donna snart kommer på besök :) Ha en fantastisk helg!


And if you love me, let it be beautiful


Nike air Max

Älskar mina nya shoes. Snabba. Snygga. Sköna. Allt man behöver i ett, så att säga. Kl är 21.50 och jag ligger redan i sängs med mina jetlaggade sambos, kanske lika bra med tanke på att det är uppstigning 06.00 imorgon. G'night.


Tack för igår, slut för idag

Kvällen började på strandv (lite sjukt min premiär i denna historiska lägga). Var så jävla trött att det tog en timme att kriga sig dit (ännu sjukare). Ida bjöd på gómiddag och jag hade en supertrevlig kväll. Idag är det jobb som gäller sedan storstädning på sockenvägen för min del eftersom mina sambos är tillbaka imorgon. Hoppas ni haft en trevlig helg lovers. 


Dreams


Balklänning

Någon som vill hyra eller köpa min balklänning?
Vid intresse kan ni maila mig på [email protected]

Tredje april

Gokväll vänner. Har lägenheten för mig själv i veckan, faktiskt riktigt skönt (sambos, ni kan gärna stanna längre hehe). Helt sjukt vad man plötsligt kan uppskatta ensamhet, men jag antar att det blir så när man vistas kring människor dygnet runt. Idag har jag vart ledig, har gått en promenix i solen, vart en sväng på jobbet sedan bara softat. Fan vad härligt med vår!!! Klockan är  snart åtta och det är inte ens mörkt ännu, LYCKA. Imorgon ska jag umgås med tjejerna, längtar hihi.

Inspo

yes pleaseee.


Biches N Niggaz

Kanske världens skönaste låt hehe

Hjärta

Jag och satjo passade på att tatuera oss i thai. Detta är min som innefattar tre hjärtan för mina syskon :)


Thailand.