Tapaskväll


Pyjamas

Dagen till ära vill jag hylla världens skönaste brallor! @veromoda


Härliga tider

Och snygga giiiirls 💙


Fredag

Fredag igen. Fortfarande livskris. Men som vanligt är man ju en idiot som lever efter mottot "det löser sig". Borde träna men jag tänker att det gör jag nästa vecka. Haha. Fredag idag som sagt.


Höst som sagt

Och jag har en ny favorithobby.


Kräftis 2013

I tisdags hade vi den årliga kräftskivan som för denna gång ägde rum hos Rebban & Simon. Är inte supersugen på att käka de där vidriga djuren men en kräftis är alltid en kräftis och den måste man ju bara ha för trevlighetens skull :)


Never let go of your dreams

Happ, sommaren är över och snart anländer hösten. Tänkte att det var på tiden att börja blogga igen då:) Har haft en fantastisk sommar, tackar för det!

Köpte en almanacka idag, det innebär höst för mig. En tid för att styra upp sitt liv efter den fartiga sommaren, en tid för att återgå till rutiner och jobb. Hösten får mig också att sakna Stockholm och förra året. Är så otroligt glad för tiden jag fick där, alla fantastiska människor jag träffade & allt kul. Men nu är det en ny höst med nya val och möjligheter. Livskris är väl minst sagt en bra sammanfattning, meeen inget val är fel val och någonstans ska det väl leda en:)