Miss my hooome.

Sista dagen av semestern idag. De andra lämnade oss tidigt imorse för att flyga hem till Norrland. Jag och min trofasta sambo åker hem till stocke imorgon. Har haft en fantastisk semester och nu vill jag bara ha sommar i swe. Fy vad avis jag är på alla er som får käka påskmiddag, påskägg och ha mysigt med era familjer. Längtar hem till skell! Nedräkning till första maj kan börja hehe. Nu ska jag kriga mig ut på en sista shoppingtur, visar er allt till helgen. Ha en fin påsk!


Hallå readers.

Oj vad jag har kämpat för att försöka uppdatera denna blogg. Går sådär, att ladda upp några bilder är ju. bara att glömma med detta internet. Hoppas på bättre lycka till nästa hotell :) Får bli bildbomb senare. Har hur som helst en fantastisk semesteeeer, hoppas ni har det bra i kalla swe hehe.


Necklace.


life.


Thailand baby.

Turkiet 2012

Imorgon jobbar jag min sista arbetsdag denna veckan, för på torsdag drar vi till Thailand. Kunde verkligen inte komma mer lägligt!! Ska bli så jävla nice med semester och så jävla nice att jag får spendera den med världens bästa vänner :)


Lyxlunch.

Gjorde nyttigare plättar till lunch idag. Precis lika goda som vanliga :))

Recept:

2 ägg

1 msk ekologiskt jordnötssmör

(ska innehålla minst 90% nötter)

1/2 banan

 

Jag tror även att man kan byta ut jordnötssmöret mot proteinpulver.

Som tillbehör brukar jag ha turkisk yoghurt, honung och bär. SUPERGOTT!


Tisdag.

Idag jobbar jag halvdag så jag börjar inte förrän 15.00. Innan dess ska jag hinna träna och lämna igen nycklarna till vår gamla lägenhet. Ikväll vankas det obligatorisk storstäd på Sockenvägen, frivilliga volontärarbetare välkomnas! Hoppas ni får en fin dag :)


Snälla bli min.


Bra deal?

 


Good life.

Ni som inte följt mig tidigare hittar min gamla blogg HÄR :)