Firar Valborgs...

Sen kom jag på att jag nog firar påsk också eftersom jag missade det med hehe. Hoppas ni får en härlig kväll med era nära och kära! Puss

Perfekta jeansshorts

På gili hittade jag mina nya favvoshorts!! Hatar när jeansshorts sitter sådär tajt, skär in överallt och man bara känner sig sjukt obekväm. Dessa är inte alls så! De är lite större men ändå tajta! Så nice! 113kr fick jag ge för dem:)


Svettig som en gris

TACK Petra för träningsprogrammet du skickade, det var inte alls jobbigt i 40grader!! 😅🔫 Har aldrig vart så svettig i hela mitt liv haha

GILI T

Tillbaka på fastlandet efter några helt magiska dagar på Gili T. Är så otroligt glad över att jag träffade kate, har haft så sjukt kul! Har fått se både min första riktiga sköldpadda och sjöstjärna, så lycklig!! Är återigen i Seminyak och blir här tills jag reser hem till Sverige igen den 8e :) Hoppas ni haft en bra helg! 









Friday

Fredag idag och jag är fortfarande på gili! Jag har träffat en tjej från USA, Kate, som är en riktigt härlig och rolig tjej. Vi satt bredvid varandra på båten hit sen råkade vi springa på varandra igår. Såååå vi käkade middag och gick ut, men stället vi var på var inte super så vi gör ett nytt försök ikväll. Ryktas om beachparty:)) Imorgon ska jag även snorkla wieee. Kate och Jacqueline hade sett sköldpaddor så jag hoppas på det!! PUSS



Hej vänner

Har försökt publicera ett blogginlägg med massa bilder sen igår. Tyvärr är internet så dåligt här på gili att det inte går vägen :( så vet ej hur flitigt jag kan blogga förrän lördag då jag är tillbaka på fastlandet! KRAM 

Till min ängel

Grattis på 45års-dagen pappa. Vi älskar och saknar dig så!!!

All by myself

Som ni vet så åkte jag ju till Bali själv. Anledningen till varför var egentligen för att jag inte hade någon kompis som kunde följa med mig just nu. Jag jobbar ju bara extra för tillfället och hoppas på att inom en snar framtid veta något om sommaren. Hade känt länge att jag behövde åka iväg. Var trött på allt och ville åka bort för att förhoppningsvis inse hur mycket man bör uppskatta allt man har runt om sig, inte bara ta saker förgivet. Tyckte det kändes töntigt att stanna hemma pga att jag inte hade någon att åka med och tror detta kan vara nyttigt/utvecklande :) 

Nu har jag som sagt vart borta i en vecka och jag måste säga att man ändå inte känner sig så ensam. Finns alltid någon som börjar prata med en! Allt från en "solstolsgranne" till någon som bor på samma hotell. Sen finns det ju oftast wi-fi på hotellen så blir man ensam kan man alltid ringa någon via FaceTime eller bara chatta. Allt är ju så tillgängligt idag även fast man befinner sig på andra sidan jorden:) 

Jag har haft riktigt mycket tur som haft så sjukt många Skellefteåbor att hänga med också! Först hade lina och Ida som åkte samma plan hit, nu har jag haft Elin och Emelie här i nusa dua. Sist men inte minst Elin Wiklund som jag ska möta upp senare. Hon har vart en riktig ängel som svarat på alla mina frågor och hjälpt mig så sjukt mycket! Ingen av dessa människor känner jag egentligen men man känner ju lite samhörighet bara för att man är från samma stad. Sen är det nog bara nyttigt att man måste anstränga sig lite mer när man är själv, för att kunna hitta vänner. Här har ni en sista bild från Nusa Dua. Puss och godnatt! 


HELLO SUNSHINE

Ännu en morgon här på Bali och exakt en vecka sedan jag anlände. Jävlar vad snabbt det går! Senaste dagarna har det inte hänt särskilt mycket. Finns typ inget att göra här i Nusa Dua på kvällarna...rätt trist och jag är glad för att jag åker vidare imorgon. TILL GILI! Har bokat hotell de sex första nätterna sen får vi se om jag blir kvar eller drar vidare :) Skulle vilja hitta lite mer shopping...vart finns det? Eller finns det? Har endast köpt ett par solglajjor och ett basketlinne. Aja nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen möta upp Elin och Emelie på stranden :) Här har ni en ful bild på vad jag äter typ jämt, kostar för övrigt 15 kr här på hotellet hehe. Puss och kram




Geger beach



Var på en annan strand idag som heter Geger beach. Trivdes mycket bättre där! Billig mat, solstol & massage. Dessutom fanns det wi-fi :) Imorgon ska jag dit igen och hänga med lite Skellefteåbor, wiieeee! Nu ska jag söka rätt på lite middag:) puss och kram

Nusa Dua beach




Försökte publicera detta inlägg hela gårdagen men det gick inte för att interntet här var så segt. Är i alla fall i Nusa Dua nu! Tog bara cirka 45 min med taxi. Stranden är väldigt fin men i övrigt vet jag inte riktigt vad jag tycker. Mest stora, exklusiva hotell vid stranden sen är allt väldigt dyrt. Men ny dag idag så jag kanske upptäcker något annat:)

Godmorgon Sverige

Ligger på hotellrummet i mitt nya basketlinne (hatar inte basketlinnen) och chillar. Började regna vid 15.00 idag och var molnigt innan så jag hann bara med 3h sol. Men lika bra var väl det så min brända hud får vila lite. För er som vet något om Bali så befinner jag mig just nu i seminyak vilket ligger strax utanför kuta. Har spenderat mina första dagar här men åker vidare till nusa dua imorgon.

 Finns inte så mycket att se just här, mest surfare/surfskolor, mycket vågor och inte så där superfin strand, men funkar bra att bara sola på. I nusa dua har jag dock hört att stranden är finare och är i övrigt är ett rätt lugnt ställe. Så efter imorgon kan jag kanske leverera lite mer fina bilder :) 


Min dag

Har fått två komplimanger som löd följande:

- "I love your skin"
Sade en gullig liten indonesisk kvinna till blekaste personen på stranden, det var ju vänligt tyckte jag. Hon sålde armband och målade naglar. Förklarade att jag hade målat naglarna igår och inte ville ha något. Men vem kan motstå en sådan komplimang? Vi blev vänner vilket slutade med att jag var tvungen att köpa ett gäng armband som utbyte mot lite chitchatt. Aja hon var fin såååå så fick det bli.

- "You're very good at english"
Var ungefär tredje meningen en kanadensisk karl sa till mig. Han fiskade upp mig i havet där han inledde vår konversation med att kommentera mina tatueringar. Han frågade vänligt om han fick göra mig sällskap men jag svarade kvickt att jag just skulle upp och äta lunch. Hunk? Tänker ni. Till historien ska även tilläggas att han var ca 35-40 bast (svårt att avgöra pga botox), tatuerad (även ögonbrynen) och såg ut allmänt cool ut. "Lita aldrig på främlingar" ekade mammas röst i mitt huvud. Men även detta ett trevligt litet samtal! 

I övrigt så är jag en riktig räka idag. Har bränt mig mest överallt men hoppas på att det inom en snar framtid ska övergå till brunhet!

Godmorgon

Klev upp lite tidigare idag och tog en löptur längst stranden innan frullen. Jävlar vad jobbigt det var! I Sverige kan man springa en mil utan problem medans fem kilometer känns som rena döden här. Har just slängt i mig en välförtjänt omelett och en jordgubbsshake, mums! Nu är det dags för stranden:)) Puss




Blek, blekare, blekast

Hejhejhej! Första dagen på stranden är gjord!!! Åt frukost för 12kr och rullade ner mot stranden som är endast 2 min från mitt hotell. Smörjde in mig med solskydd 50 (vilket jag nu har lite ångest över eftersom jag fortfarande är lika blek) och kände mig som Finlands flagga i min blå bikini hehe. Dröjde inte länge förrän Ida och Lina (två Skellefteåtjejer som åkte samma plan) stod framför min solstol. Hängde med dem hela dagen och nu ligger jag på hotellrummet. Ska gå ut och käka middag snart och kanske spana in lite shopping:) hoppas ni har det bra hemma i swe! Puss




Hello from Bali

Hej kompisar!
Klockan är 21.45 här och jag kom just till hotellet. Resan har gått bra, lyckades sova bort ett av flygen men som vanligt blev det sjukt drygt i slutet. Blir nog bara att sussa snart sen kolla in allt imorgon istället:) natti!

Arlanda

Sitter på Arlanda och har just hittat ett nytt favvoprogram! Radiostyrd, finns att se på TV6play (ni måste se!!!). Har suttit här och skrattat för mig själv som ett riktigt retard hehe. Sjukt kul! Nu är det snart dags att kliva ombord. Ha det bra, kram! 

Let's go

Happ, här ligger mina kläder inför kommande 3,5v. Alltså tre och en halv vecka i ovisshet. Ingen aning om vad som komma skall. Men jag känner att detta är något jag måste göra och jag tror det blir bra:) Kommer försöka hålla er uppdaterade här så mycket som möjligt. Imorgon kl 16 lämnar jag Sverige för beachen och semester :) kram

Tennis

Spöade min lillebror i tennis just hehe

Namngivelseceremoni

Är precis vad jag vart på idag. En jättefin namngivelse för Ethea! Stort tack till bästa Emmy och Elias för att jag fick vara där på ettans dag:) 
(Snodde din bild Lisa)

Mina senaste dagar i bilder

1. Hade frisörsalong hos Lisa, färgade hennes utväxt och satt in nytt löshår.

2. Som tack bjussade hon på gómiddag:)))

3. Hängde lite med Petra som bjöd på kaffe och mys. 

4. Brunch med Arne och kos i örviken...

5. Och så kom Empan och lilla Ebbot på besök:)

Grattis älskade mamma


Idag fyller min mamma år så jag var där och åt lunch. Fy tusan vad jag älskar spenatsoppa! Måste dock vara med korv och ägg till. Muuuuuums! Nu håller jag på att tvätta alla sommarkläder och borde som fan träna. Men blä vad jag tappat motivationen, mitt sinne är ju redan på semester!

Får jag adoptera dig Jacob?

Ser på Talang och tror att alla tjejers hjärtan just smälte. Vilken sötnos!!!

Swag kanske

Snaaaart får jag börja använda min swagiga keps hehe. Nu ska jag på stan och göra lite ärenden! Puss

Söta lilla Tyra

Idag är jag i Byske på kalas hos kusinerna. Bjuds på gómat och tårta! Magiskt en bakissöndag som denna:) puss och kram

•••

Känner mig lite som en skadeskjuten fågel. I handleden är det något som ligger fel och sen är ena knät förmodligen överansträngt och bara åt skogen. Typiskt när jag nu vill pressa ur det sista av träningen innan resan. Fick i alla fall en fin rosa tejp runt handleden hos naprapaten hehe. Är ledig idag och har inte gjort många knop, napade i 2,5h efter träningen och nu är klockan visst halv sex...haha ooops. Fattar inte hur jag kan vara så sjukt trött! Ska iaf kolla lite boende på Bali (tips mottages gärna) sen laga middag:) Hoppas ni har en fin dag!

Birken is tha shit

Klickade hem dessa godingar ikväll. De ska jag ha och glida omkring i på Bali, hoppas jag får kompisar då! Petra sa att silvriga var trashigt...men då kom jag på att det kan bero på att hon föddes på medeltiden då hon säkert hade ett par likadana, hehe.

YOLO eller nått annat livsfarligt

Har inte riktigt förstått vad jag håller på med än.............hjälp kanske

En gång i Barcelona


Hahaha du är kul


Lyxxxxx