GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS


16 Mars 2015

Åker vi till Mexiko!!!

Klänning till salu



SÅLD

Någon som ännu inte hittat en klänning till nyår? Jag har beställt världens finaste klänning som tyvärr är för liten.........röv. 

Nly Icons
Storlek S
Den blir din för 300kr (kostar 599kr på Nelly).

Maila mig på [email protected] ifall du är intresserad.

Söndagsmys


Vi har just käkat fruktsallad och ser 'Reine och Mimmi i fjällen' som går på tv haha. Känns sjukt att jul är över, knappt hunnit reflektera över att december är här då vi haft fullt upp med lägenheten. Är i alla fall kanonnöjd med mina julisar som dels bestod av:
1. En Londonresa 
2. Guldberlock 
3. Sodastreamer. 
Och en massa andra superbra grejer, tusen tack!!!

Nu är mina kommande dagar fyllda med jobb & lite fix inför nyår:)) 

En julklapp till mig själv


Världens bästa mammsi och P-O gav mig en guldberlock format som en fyrklöver, som jag länge velat ha. Så kul att få en julklapp man inte hade en aning om vad det var :))) Blev lite inspirerad och beställde en till berlock med ett "J" på som jag även suktat efter. Tycker det kan vara fint att blanda och ha flera! Hatar när man köper massa oäkta som bara blir rostiga, lika bra att lägga ut en slant på ett äkta som man kan ha livet ut :)

Min jul






Uppesittarkväll




Middag och Bingolotto hos svärisarna:)) hoppas ni har en fin jul!

En spontanare hos oss

Idag har jag firat lillebror som fyller 14 bast. Helt ofattbart att han inom en snar framtid är längre mig, haha. Även hunnit med att sätta in löshår på jojja och sedan vankades det spontanfest hos oss. Hoppas ni har en fin helg:))

Love love love



Beställde en liten julklapp till mig själv. Har velat ha dessa i typ två år så det var fasen på tiden att beställa! Är som att gå på moln med dem:)))) så sköna!!

A very merry christmas



MORNING


Ledig lördag från happyS men jobb på calles 17-03. Idag har vi ätit frukost i vårt nya kök. Som jag längtat efter ett köksbord!!! Hoppas ni har en fin helg:)

HAPPY HAPPY HAPPY

Köpte ett köksbord idag, beställde ett V-rumsbord och imorgon kommer bänkskivan. Yejjjjjj!!!

Kök:




Listen



Snaaaart ett klart hem





Ikväll firar vi den här tjejens 25-årsdag


GRATTIS LISA 25 ÅR!!!!!!

Kök



Köket börjar ta sig! Alla stommar är satta och jag ser äntligen ljuset i tunneln:)) imorgon är jag ledig och ska dessutom följa Lisa till Luleå för lite shopping! Godnatt:)

Måndag den första december

V-rum



Kök