Karma is a bitch

Hittar 500kr på marken. Går till bilen, där ligger en p-böter. Haha åhhhh...

En bättre måndag.

Första dagen på nya jobbet har gått kanoners. Helt sinnessjukt lyxigt att sluta 16.00! Blev så varmt välkomnad och ser framemot att lära mig allt :) Efter jobbet krigade jag en timme på Friskis sen åkte jag ut till mamma där det serverades gómiddag! Nu ska jag umgås lite sen hem och se veckans höjdpunkt (PH) hehe. 


Söööndag

Hej världens bästa dag. Igår hade jag och evann en shoppingdag på stan. 9 bast och älskar redan att shoppa! Jag köpte detta fina klisterskal liknande marmor och sen bara massa nödvändigheter :) Nu ska vi kika på hockey sen käka söndagsmat!


24 januari

Hello! Idag har jag tränat i vanlig ordning, körde intervaller...alltid lika magisk känsla när det är över hehe. Sen har jag vart på en hälsoundersökning inför det nya jobbet jag fått. Har gjort alla möjliga tester som drogtest, BMI, blodprov, astmatest, syn, hörsel, blodtryck. Inte varje dag man gör det, men jag tycker det är sjukt bra! Nu ska jag vila lite sen jobba på Vero 15-19:)

Komsi våren

Längtar verkligen tills det börjar bli lite varmare ute så att man kan få gå omkring i alla dessa fina vårkappor :)




Älskade Vero

Idag har jag jobbat på Vero. Där har vi många roliga hattar och peruker man kan roa sig med. Dessvärre gick mitt vikariat ut vid årsskiftet så jag jobbar bara extra nu för tiden. Riktigt trist. Så nytt år och nya tag va? :) Låt 2014 leverera! 

Bananbröd

Till alla er som älskar att baka nyttigt lika mycket som mig: här är världens godaste/nyttigaste bananbröd. Lite svårt att smöra men smaken är magisk. Brukar ha skinka och keso på vilket är mums :)) 




HEM


Måndag

Surprise! Tänkte blogga igen då, har ändå inget annat för mig:) Idag har jag och Lisa hakat på satjo till Umeå. Vi har shoppat loss på lagerhaus och hämtat satjos nya kisseunge. Den ligger och myser i min famn här i bilen, en sann djurvän. Puss och kram