TACK

För en fantastiskt rolig helg som gick för fort!! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men min mobil blev tyvärr stulen på lördagskvällen så jag skyller på det. Ville dö lite imorse kl 06.00 när väckaren ringde. Mycket möjligt att jag inte ens var vid liv i bilfärden mot jobbet...måndag är hur som helst över och jag längtar redan till helg igen. Klockan är 20.42 och jag funderar starkt på att vika in hehe. Har lånat emmys gamla telefon tills jag får min nya så bilder kommer, håll ut:)) GODNATT.

Igår var jag på stadsfesten

Fyfarao vad jag älskar stadsfesten och Fyfarao vad kul det var igår:)) längtar redan till de två kommande kvällar! Vi ses! Puss

En söndag igen

Midsommar var kanon! Jag vek in rätt tidigt men lika bra var väl det hehe. Är dock sliten än idag ändå. Kan knappt med ord beskriva hur skönt det var att vara nykter igår!!! Idag har jag sovit i hundra år sen hängt med tjejerna. Vi har mest pratat om stadsfesten som sakta men säkert nu kryper sig på. Så sjukt att det är i veckan! Wow. I övrigt vill jag spela fotboll!! Som jag vill varje sommar.  Berätta för mig i vilket lag man kan spela fotboll tack:) är så sugen! GODNATT!

GLAD MIDSOMMAR!




Schmackeboom


17 juni

Tjenixen. Jobbat dag nr 2 idag och är så slut i skallen med allt nytt som ska in! Men alla är så snälla och har välkomnat mig sjukt bra:)) Har även lekt frisör både igår och idag då jag satt in löshår på Fia och Satjo! Imorgon efter jobbet drar jag, Hanna och Lisa till bjurvattnet och förbereder inför midsommar. Är riktigt riktigt taggad och vill bara att det ska bli fredag!!! 

Dock så jävla sugit att jag beställt två klänningar varav ena helt plötsligt var slutsåld OCH den andra kommer nästa vecka. Härliga tider! Nu verkar det ju ändå som att en ny istid dragit in över Sverige så det spelar väl ingen roll hehe. Fjällräven och tajts på midsommar då! Gooooodnatt.

Igår var det lördag


Idag firar vi kaisa :)



Live.love.laugh and be happy.



Gooodafton kompisar



Idag är det fredag!!! Då passar det bra att äta våfflor till lunch tycker jag. Är dock mättast i Sverige nu, men göttit vare:)

Så får det bli

Idag har jag som sagt vart på skolavslutning för evann sen hann jag även med en fika med Denise, Alex och lilla Penny:))) SÅ kul att få hinna mysa med dem en stund, många härliga minnen har vi tillsammans från våra unga dagar! Puss på dem!

OKEJ vad tusan ska man ha på sig på midsommar då? Har kollat runt på alla världens hemsidor men näe, det blir inge av! Är ju inte ett jättefán av klänningar heller. Kommer måsta gå för en folkdräkt hehe




SKOLAVSLUTNING FÖR LILLHJÄRTAT




Svar på lite frågor från senaste tiden

Hej, känns lite avancerat att göra en film sådär men kan ju möjligen visa mitt smink och skriva hur jag använder det osv:) 


Just nu fokuserar jag på hösten. Mitt mål är att ha ett fast jobb. Har sedan jag kom tillbaka från Sthlm haft en massa olika vikariat och känner att en fast punkt vore trevligt :) Har även anmält mig till en matte C-kurs (matte 3 som det nu heter) nu i höst eftersom man behöver det till de flesta utbildningar jag vill läsa!

För tillfället känns inte en flytt aktuell, men om jag ska flytta så skulle det nog bli till Sthlm. Sen tycker jag Uppsala verkar riktigt nice för plugg också :)


Ett fast jobb som sagt, vet faktiskt inte inom vilken kategori. Har ju erfarenhet inom butik och administration/reception/växel. Men är väldigt öppen för allt så jag håller tummarna :)

TACK FÖR IGÅR!



LIVET


Jag och Lisaka har det rätt dåligt just nu!!! Vi har även hunnit med en roadtrip till Luleå imorse då vi skjutsade Johannes och Simme som åker till Turkiet. Eftersom Lisa är gräsänka i veckan så inviger vi dagen med detta! Lördag, sol och ledighet, kan ju inte bli bättre:))


Galopp

Fredagsmorgon och jag befinner mig på ridhuset. Lillevann ska strax vara med i sin första hopptävling någonsin och jag agerar moraliskt stöd. Känner mig malplacerad och fattar ju ungefär inget hehe. Skulle behöva dig som tolk idag hannisen!

Hahahaha

Ärlighet varar längst? Hehe

Flowers

Åh vilken fin:))

~



JUNI

Hejhejhejhej blöggen. Hoppas ni haft en bra helg alla ni som yrat eller gjort annat kul! Jag har jobbat mina sista pass på calles (för nu) med fina arbetskamrater, helgen har bara flugit förbi! Fick just en lycklig känsla i kroppen då jag kom på att det är juni idag, fy vad fint:))) Efter nästa helg känns det som att allt drar igång, alla helger kommer bara vara smackade med massa kul. Och nu är det endast två veckor kvar tills jag börjar jobba, yejjjj!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre, är det något ni undrar? Vill veta? Vill se? Tell me:)  Ni är så tysta, bara smyger er in här hehe. Dags att sussa, natti!