Mååååndag

Hello friends. I helgen har jag hängt med tjejerna, jobbat på calles och bara chillat. I veckan jobbar jag några dagar på Rönnskär, känns toppen! Annars händer det ju inte så fantastiskt mycket i livet just nu. Väntar fortfarande på att den perfekta resan ska dyka upp. Här har ni en bild på min bästa Petra från i fredags :)) kram

Fredagsfrulle

Imorse kom Melle hit och åt mysfrulle med mig. Riktigt mysigt :)) Nu ska jag ner på stan och ta en kopp med Petra! Ha en fin fredag!

Medle

Idag är jag i medle och hänger. Håller på att lagat baconinlindad kyckling och väntar nu på att riset ska bli klart. Anita fyller 45 år på fredag så vi har köpt en ring där vi ingraverat Elias & Evelinas namn. De åker till fjällen i helgen så ikväll när elle kommer hem från sin träning så ska hon få sin present lite i förskott:) Hoppas ni har en fin dag! (Snart helg;). KRAM

Godnatt lovers




VÅR

VÄLKOMMEN VÅREN. Hunnit träna, fixat pass, tvättat, gått promme och nu ätit hos mamma. Alltså allvarligt, varför kan man inte bli bra på ett passfoto? Sen att man skriver sitt egna namn som en 5-åring gör ju inte saken bättre. Gjorde även misstaget att väga mig hos mamma nyss. Vem fan uppfann vågen? Vidrig uppfinning. Haha jaja...livet kunde vara värre! Det verkar ju som sagt som att våren är här nu i alla fall:)

Prins Larsson

Ikväll är vi hos empan och Chrille för att hälsa på fina lilla Ebbot:)

🌸 Tycker det kan bli vår igen 🌸


Söndagslyx

Är så sjukt less på min vanliga frulle att jag bestämde mig för lite lyxfrulle nyss! Har på riktigt vart sugen på detta i typ ett halvår och bara väntat på att det ska komma i min väg. Var supersmarrigt men satan så mastigt. Håller på att spricka av mättnad nu! Ha en fin söndag:)

#TBT

PUSS 2007

Morning

Jobbade på calles igår, gick rätt bra! Inte konstigt iofs när man jobbar med världens bästa tjejer! Lördag idag och jag har noll planer för helgen. I övrigt känns denna tid som en evig väntan. Väntar på besked för livet. Vad som skall ske inom den närmsta tiden. Den som lever får se:) 


Baby I am scarred for life


Kvällsfik

Gokväll. Kom just hem från ett benpass med Simme. Jisses vad slut jag är, kommer sova såååå skönt nu! Detta var i alla fall mitt kvällsfika (ber om ursäkt för den ofantligt kassa bilden, var dödshungrig så fanns ingen tid för proffsfotografering). Kvarg blandat med ett nytt prottepulver (som jag fick av satjo) med smak av vanilj/päron toppat med hallon. Sen finn crisps med kalkonskinka och avocado. SÅ GOTT!! Natti.

Sneak a peak




Fotograferingen gick bra och jag tror det kommer bli superbra :)) Tidningen kommer ut nästa vecka! Nu ska jag äta middag sen gå en promme! 

Kroksjön

Kom just hem till mammsen i kroksjön. Maten är i ugnen så vi är sociala med mobilerna som vanligt hehe. Imorgon fotar vi som sagt för megafonen, är så taggad :)) Ha en bra kväll!

Godmorgon tisdag

Här står jag och väntar på att satjo ska komma ut. Verkar dock aldrig hända hehe. Vi ska ta en promenix i det fina vädret. Tänk vad lycklig man kan bli av lite sol!! Har redan hunnit drömma mig bort till varmare breddgrader. Men det kanske inte är allt för långt bort, den som lever får se :) 

Har vart och lämnat in bilen nu på morgonen, ska hinna träna och sen ner på stan för att plocka ut massa plagg osv inför morgondagens plåtning med megafonen. Middagen serveras hos mamma idag, har önskat vegetarisk lasagne. MUMS! I övrigt vill jag ge Empan och Chrille ett stort grattis till deras lilla Ebbot som föddes i söndags! Puss och kram till deras lilla familj :)

Nyttigare scones

Såg att Rebecca Fredriksson lagt upp detta recept på sin träningsinsta. Måste testa göra det!!! :)

Lördag hos jessie

Detta är tyvärr enda bilden jag har från igår. Vi gjorde goda Lennarts och hade det supertrevligt! Ikväll är jag i Piteå och hälsar på Malin. Så kul att ta igen allt man missat och inte hunnit prata om:)) hoppas ni haft en bra helg!

HALLÅ LÖRDAG

Det här var jag igår. Arg kan man tro men så var det ju inte. Man kam även tro att det snöar hemma hos mig men tyvärr så var det min smutsiga spegel hehe. Idag har jag iaf städat och handlat. Just nu chillar jag med min lillebror som jag strax ska skjutsa till ladan :) Sen tänkte jag göra mig lite snygg! Hoppas ni får en härlig lördag! Puss och kram.

Fine feathers make fine birds

Just vart ute på en promenix. Blev så rastlös att jag var tvungen! Gick via lejonströmsbron och förbi pappas grav. Helt sjukt vad halkigt det är längst älven, längtar tills de är barmark så man kan löpa broarna :)) Ska till bästa mammsi och äta middag, känns som att det var en evighet sen jag träffade henne! Eftersom jag redan delat med mig av min träningslista på spotify så kan jag ju dela med mig av min bästa lista också:) 

http://open.spotify.com/user/jessicalindqvist/playlist/7A3Dyez44CLRjQJrOc7HFy


Livin' on the edge

Hej hej hej. Fortfarande sjuk. Men jag har bestämt att detta är sista dagen. Hatar att inte kunna träna och bara måsta vara hemma. Blir helt sjukt rastlös!! Idag känner jag för att göra något riktigt impulsivt. Man lever ju bara en gång! Och allt annat löser sig alltid sen va? Japp ska absolut kolla resor. Söker fortfarande en resekamrat!

THROWBACK

Ligger hemma och känner mig inte riktigt kry. Måste bli frisk!! Har ruggig throwback-kris. Särskilt till våren/sommaren 2011 då jag just kommit hem från Thailand, var brun som satan, hade fast jobb, köpt lägenhet och hade en magisk sommar med massor av resor framför mig. Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska tänka tillbaka med glädje eller bli deprimerad för nuet? Tror vi lämnar det osagt hehe.












Mina kompisar för fredagsmyset

Efter skoterkörning och middag i medle så drog jag och handlade kvällsmedicinen. Och som vi alla vet så är ju glass bästa botemedlet för halsont hehe. Ligger i sängen med min lemonad och ser let's dance, rätt mysigt ändå:)

Bryggargatan

Igår var vi och käkade på bryggar för att vår Hannis är hemma i veckan. Så kul att träffa henne! Var ju i slutet på juli vi såg henne sist. Idag är jag i medle och blir bortskämd med middag och mys. Har fått så sjukt ont i halsen. Buu, vill inte bli sjuk. Ha en skön fredag!

Lemonad

Har just käkat frulle och ska nu bara smälta maten innan jag drar och tränar:) Har blivit besatt av allt som har med lemonad att göra! Började med att jag drack lemontea på Rönnskär (gillar inte ens te). Men MUMS, känns så fräscht och gott! 

Blä för arbetslöshet

Happ då gick mitt vik. ut även på Rönnskär = arbetslös igen. Det går bra nu...
Vad ska man göra av livet? Har gått två dagar och jag är redan rastlös. Jag hatar att inte ha någonting att göra. Vill ha ett jobb med mycket ansvar och nya utmaningar. Är ju lite utav mitt motto att tänka "det löser sig" vilket det faktiskt gjort i över ett års tid nu. Men det ska bli spännande att se hur tusan det ska lösa sig denna gång...

Stockholm






TACK FÖR EN SJUKT BRA HELG:)

Wow wow wow

Jävlar i satan så inni helvetet vad kul vi hade igår. Roligaste kvällen jag någonsin haft ute i Stockholm. Tack till LisaL för det!!! Sveriges töntigaste bild får sätta punkt för stocke och denna helg. Puss och kram.

Gókväll från Sthlm

Tjena, 
Spenderar som sagt helgen i Stockholm. Igår var vi på Vassa och käkade med alla tjejer, så kul att träffa alla :) Ikväll ska jag, Lisa och Lisa ut och käka på Escalier sen vidare på galej. Har saknat Stockholm och min ex-sambo Lisa!! Hoppas ni har en trevlig kväll!