Så här känner jag just nu

Blääääää. Jag och motivationen är inte best friends längre.

VECKANS

Sommmmmarlåt!

TORSDAG



Sol i sinne, brun inne.

Idaaaaaag har jag vart hos Arne på Bandling och fått fransarna påfyllda, blev så fint:) Hann även träna och har just käkat tacos! I övrigt så tänker jag på framtiden, är så sugen på att köpa en ny lägenhet. Eller jag måste göra det! Någon som har en fin tillövers och vill sälja en den till mig? Vill bara bränna upp all min inredning och köpa ny hehe. Även nu mindre än tre veckor kvar tills jag börjar jobba så jag tycker solen kan fortsätta leverera!

*

Igår var en bra dag! Tack till familjen Öhman/Larsson för ett fint dop och tack tjejer för en bra kväll:) Nu ska jag snart till mammsen och käka morsdags-middag! Kram

Ebbot Larsson

Nu ska vi strax på dop för den här lille mannen! Tycker det är så mysigt med sånna här tillställningar:)) Efter dopet åker vi hem till mig och korkar upp för att inviga sommaren! Åh vad jag älskar lediga lördagar:) Hoppas ni får en härlig helg!

Ananas/citrongräs

Vilket hit! Den luktar som twister också:) Jag och Kaisa har just suttit vid älven, njutit av solen och käkat fruktsallad. Fy farao vad härligt väder! Nu blir det bio:)) 

Ten feet tall

Har en ny favvolåt (som jag har ca varje vecka tills jag lyssnat sönder den förra hehe)! Nu sk jag till lisal och sooola:))

SOMMAR

Hej fina ni! Känner bara att jag älskar livet just nu!! Imorse var jag på ett riktigt givande möte, fixat lite papper som ska postas och nu sitter jag på baksidan och solar. Men bäst av allt är att jag kom igång med träningen idag! Mådde inte riktigt bra förra veckan då jag kände mig helt slut och hade ont i magen till och från. Har därför inte tränat på två veckor och kräks lite på mig själv för att jag ätit så mycket skräp. Nu vill jag bara gå tillbaka till mina vanliga rutiner med hälsosam mat och massa träning, känner mig så taggad:)) Så om någon vill joina mig på Friskis är det fritt fram! Nu ska jag njuta av solen sen städa lite, puss och kram.

Lunch i kroksjön

Är hos mamma och har blivit bjuden på kantarellsoppa, fy så gott!!! Försökte sola men det är ju fan stormvindar från hell så jag gav upp efter 10 min hehe. Jobbar på calles hela helgen så kom in och drick lite goda drinkar:))

Åhhh



Jaha och hur goda ser inte dessa ut då? Alla som känner vet att jag skulle kunna dö för choklad. Choklad är kanske det bästa i livet. Önskar att choklad var nyttigt och att jag kunde leva på det. Måste testa dessa inom en snar framtid!

HEJ

Hänger i medle en stuuund. Har just vart riktigt social och tagit en PN hehe. Är fan dödstrött hela jävla tiden nu! Hur lång tid ska det ta att komma tillbaka till livet efter en semester? Verkar ju vara omöjligt! 

Hjärta


 
Så här såg min dörr ut när jag kom hem på fredagskvällen haha. Så himla fint! I lilla "postlådan" låg även ett härligt rim, blev så glad! Puss på er Hanna, lka & Lisal!!!

Endless love

Jag och lisal såg just världens bästa kärleksfilm!!!! Ni måste se den! Dock livskris-varning till alla er singlar. Vi är bakis och känner nu att våra kärlekslösa liv är riktigt misär. Men Alex Pettyfer du är så satefräsch!

Söndagshäng

Idag hänger jag med dessa dårar. Vi har käkat bakismat och hänger nu på stan. Om en timme ska jag åka till medle och mysa, ska bli sååå kul att träffa dem :)

Skål från oss!



Home sweet home

Ligger hemma i MIN egna säng!!! Klockan är förvisso 06.50 så jag måste försöka få lite mer sömn innan denna dag drar igång! Förra gången jag skrev så kändes allt mer eller mindre misär. Men som ALLTID så löser det sig ju, varje jävla gång haha. Helt plötsligt från ingenstans så dyker Anna Nordahl upp på flygplatsen i Doha sen ändras flygtiden igen. Så i slutändan blev vi bara 1h försenade. Jag hann med planet till Skell, mamma och P-O bjöd på gómiddag och jag hann in på calles för att mingla med några utav mina stjärnor! GULD:)))


Blääää

Okej denna resa har väl kanske inte gått exakt lika bra som jag önskat än så länge. Började med att mitt ljud till skärmen på stolen inte funkade. Happ inte mer än att byta plats så att jag kunde se film. Sätter mig i det nya sätet sen dröjer det 5min tills mannen framför fäller ner sin stol till max. Fyfan vad jag hatar alla ni som gör det! Sorry men jag tycker det är så sjukt respektlöst. Okej att man lutar bak sätet litegrann men just när man maxar. Jag är 171cm och tycker det blir trångt. Stackars människor som är kring 190cm! Ignorerade det, kunde ju i alla fall se film sen sov jag iprincip resterande 7h.

Sitter nu i Doha och skulle ha klivit ombord men ni kan ju gissa vilket plan av alla som är försenade, jo Sverige. 3h extra i doha...tyckte så synd om mig själv att jag just tryckte mina pringles och lite choklad till frulle. Why not när det redan är misär liksom haha.
Men men, inte mycket att göra...Så länge jag bara hinner med planet till Skell så är det lugnt. Gör jag inte det så kommer jag förmodligen börja grina hehe. 

TACK OCH HEJ BALI

Nu åker jag till flygplatsen och förbereder mig för ett dygns resande. Måste försöka hålla mig vaken första flyget (11h), oddsen känns riktigt stora haha. Har vart exalterad hela veckan på att denna dag ska komma men nu när den är här så känns det ju supertrist! Fan vad bra jag haft det och fan vad glad jag är för att jag gjorde denna resa:) SÅ hörs om ett dygn Sverige! Puss och kram! 


Tisdag 6 maj

Har just haft en liten avskedsmiddag med Kate eftersom hon åker imorgon. Haft riktigt kul med henne och hon har gjort min resa ofantligt mycket roligare! Nu har jag 1,5 dag kvar sååå imorgon ska jag som vanligt hänga på stranden sen på eftermiddagen göra fransförlängning och till sist packa väskan. På torsdag hinner jag få lite sol men måste checka ut vid 15, mitt plan lyfter från Bali vid 22.30 (16.30 svensk tid) och då startar hemfärden:)

* * *

Igår hängde jag med Elin, Julie & Eline igen. Vi drog på en annan strand sedan följde jag med dem till sanur där de bor. Jag fick se deras hus sen käkade vi middag på ett mysigt litet ställe mitt ute i ingenstans. Jag åt kött för första gången på 3v (kom jag på), inte konstigt att det smakade magiskt haha. Haft en lugn men superhärlig helg! Fick just veta att kate kommit hit så idag blir det nog strandhäng med henne, full rulle! Hehe. Har iaf bara fyra dagar kvar nu såå jag ska njuta in i det sista:)))


Sushiiii

Ikväll har jag hängt med Elin och några tjejer från hennes utbildning. Först var det strandhäng på Geger beach sen käkade vi middag på Beach Walk och därefter lite shopping. Åt kycklingsushi vilket var såååå jävla gott! Har haft en riktigt bra dag:) 





Gooooodnatt lööövers

Ligger i sängen och ska strax sussa! Snackat med Lisaka på FaceTime och sett topmodelfinalen. Älskar att prata med dem hemifrån medan jag samtidigt hatar det. Ett samtal får mig att vilja räkna dagarna till hemgång. Men nej! Sex dagar kvar sen är jag redo för hemfärd:) 

Igår hann jag gråta lite. Why? Jo för att jag upptäckte att min mobil simmade i väskan. Vattenflaskan hade läckt. Detta upptäcktes på vägen mot Beach Walk Mall. Passande! Gick in på zara i 5min men insåg att jag var tvungen att åka hem om jag skulle kunna rädda mobilen. Köpte en påse ris och lät den ligga i nästan 24h. Nu fungerar den iaf skapligt, bättre än igår! Så några tårar hann komma när jag insåg hur ofantligt ensam denna sista vecka skulle bli utan en telefon. Men som vanligt så löste det sig:) Godnatt!



Godmorgon

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker hem. Försöker njuta av dagarna samtidigt som jag inte riktigt kan låta bli att räkna ner lite. Saknar alla mina tjejer så mycket och jag ser verkligen framemot att komma hem för att ha en fantastisk sommar. Ikväll ska jag åka och shoppa sen imorgon ska jag träffa upp Elin, vilket känns superkul:) KRAM