Det här hade jag velat ha idag


Blåbärs-scones


Käkade dessa blåbärs-scones till frulle. Såååå goda! Nyttiga dessutom:)

Tja

Eftersom jag är arbets(lös)sökande (tyvärr) så måste ju mitt liv och mina dagar handla om något annat. Så det har helt enkelt fått bli mat, och att testa ny mat hehe. Är så sjukt less på att vi äter samma mat hela tiden, varvar om och om typ 5 mål varje vecka....

SÅ idag gjorde jag en köttfärspaj på en nyttigare pajdeg. Den bestod då utav dinkelmjöl fullkorn, naturell 0,3% kvarg och lite olivolja. Den blev faktiskt god! Sen kan man ju fylla med vad man vill, men jag gjorde med köttfärs, créme fresh, soltorkade tomater, oliver och toppade med lite fetaost:) Glömde tyvärr fota den färdiga pajen hehe, men här har ni en fantastisk bild på pajdegen som kompensation. Puss och kram från matbloggen 


TIPS


Nu när jag börjat mitt hälsosamma liv, eller i alla fall försöker hehe. Denna tjej lägger ut massa goda och inspirerande recept, så tips:))

Spenatsoppa


Jag älskar Spenatsoppa!!! Så igår gjorde jag en nyttig, superenkel och god  variant :) 

1portion:
2dl frusen hackad spenat 
2dl vatten 
1st buljongtärning (grönsaks)
1st pressad vitlök
Salt och peppar
Och ett kokt ägg att ha i

MUMS! 


Den tjugofjärde





Jag hjärta fynd


Idag var jag och Arne på pingst, fyndade denna fina lampa för endast 95 riksdaler, man tackar!

Började mitt nya liv i veckan


Känns ungefär så här................

Inte lukta ursch


Brukar alltid försöka ha en liten "väskparfym" som jag kallar det. En parfym som man ständigt kan ha i väskan ifall man hamnar i en krissituation. Väskparfymen får alltså inte vara din "riktiga" parfym utan måste vara en billig rackare. Hur som helst så vill jag presentera en ny som jag köpte idag:)

Lite spontant så där


En 7,3a, gott....haha

Min nya tavla

Såååååå nöjd! Tack mamma för födelsedagspresenten :))))

Gófrulle



Min kväll




Shit, himlen var helt magisk ikväll! Så rosa har jag nog aldrig sett den:) Med kvällsfika och tända ljus känns det nästan som att hösten redan är här! Märkte igår att det fasen är mörkt ute på kvällarna nu. Bye bye summer. Måste vart världsrekord på regn denna sommar, enda roliga med hösten är att man får shoppa snygga kläder. Godnatt!

BER OM URSÄKT

Hej kompisar. Som ni vet så kan bloggar stanna av lite på sommaren. Haft lite ångest vart jag ska börja igen. Men tänkte ge er en liten lättare uppdatering. 

Jag är fortfarande arbetslös och har vart ledig hela sommaren. Nu när hösten kommer krypandes så börjar även ångesten slå in. Funderar dagligen på vad jag ska uppfinna för att bli rik. Går dåligt än så länge. Försöker även komma på vad jag tycker är kul, kanske är det bättre att jobba med något roligt än att tjäna pengar? Oklart ännu. Tänk om man kunde få en mix av båda, wow. 
Nog om det, här kommer lite bilder!