Knäck i lurarna


Förra veckan gjorde jag knäck...gick sådär haha. Kan man göra knäck utan att svära? Goda blev dem i alla fall. Hur sjukt är det inte att det är julafton om två dagar???? Har noll julkänsla. Har även mått så sjukt illa senaste dagarna, allt jag försöker äta växer i munnen😩 Ofrivillig diet! Men idag känns det faktiskt lite bättre så hoppas verkligen på att vara helt kry till julafton!! Kraaaam

Du är min vardagshjälte


Och det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig, tack för att du finns!

Hello, how are you...

It's so typical of me to talk about myself  I'm sorry.....nä jag bara skojar. Men den där meningen ekar i min skalle för den spelas fasen flitigt på radion. Men Adele är fin hon! Igår färgade jag håret, Yejjj. Så nu ska jag lägga in en värdelös bild på mig själv där ni inte ens kommer se att det faktisk blev ljusare hehe. Men in real är det :)))




I goda vänners sällskap


I lördags bjöd Lisa på middag och vin eftersom hon fyllde år förra veckan. Det var supertrevligt! Känns som att jag hade fullt schema helgen som var så ser framemot kommande helg:)) Då blir det iofs också full rulle med julklappslek, släktmys och julmiddag med jobb, men det blir kul!

För övrigt SNÄLLA någon av er som har bra tips mot denna torra, fula vinterhy? Hit me!!! Jag är så less på att ständigt flagna och vara torr :( Vill vara len och ha lyster! 

Blåsväder

När jag var yngre så kände jag alltid att jag ville lyckas på något sätt. Jag har alltid varit väldigt målinriktad och driven. Men under det här året så har jag känt mig totalt lost. Jag har fortfarande kvar mitt driv och min målsättning att "lyckas" men inom vad? 

Skulle man öppna upp min skalle och ta sig en kik så skulle det vara storm, ser framför mig som när det är storm i en film. På en gata i NY där det är höga betonghus, tomt och blåser runt massa tidningar. Så är det i mitt hjärnkontor haha. 

Ena dagen vill jag använda min kreativa sida och skapa. Andra dagen vill jag jobba med administration och kundservice. Finns det någon mix? Vill jag ha ett kreativt jobb och förmodligen tjäna mindre pengar eller ett administrativt jobb och tjäna mer? Varför känns det som att man måste välja? Ibland hittar jag något jag vill men då stöter jag på en motgång (hände nyligt därför jag skriver detta djupa inlägg hehe) och då känns det som att jag ramlar ner på ruta ett igen.

Och i allt detta känner man hur klockan tickar, man blir äldre, man kommer närmre hus, familj osv då man egentligen vill ha allt klart? Hur som helst så skapar denna ovisshet en väldig frustation. LYLLOST er som vet vad ni vill! Tack för att jag fick skriva av mig. Puss och kram

Hylla till salu


Säljer min hylla "Fjälkinge" från Ikea. 

Nypris 1295kr
Mitt pris 800kr

Maila mig på [email protected] vid intresse! 

Bästa foundation

Nu har jag testat några olika foundations och nej säger jag bara. Denna tar det vinnande priset!! Givetvis inviduellt beroende på vad man har för hy. Men tips från mig i alla fall:))