Hem ljuva hem

I veckan har vi gjort om lite i läggan:)))) Kände att jag inte var hundra nöjd med v-rummet så vi byggde om sofforna till en hörnsoffa. Sprayade även kopparlampan (som jag tänkte sälja) vit! Sen har Emil vart snäll och byggt en klädhängare till hallen åt mig:)



Det vore kul med sommar...



Klick



Typiskt att man ska vara så sugen på att shoppa då man ska spara pengar. Beställde i alla fall dessa två igår, något måste man ju få unna sig i sparandets tider ändå ;) hehe

Söndagsbrunch



Införskaffade ett belgiskt våffeljärn i veckan, faaaaan vad gott:))) perfekt för en magisk Söndagsbrunch! 


Ledig daaaaaag!


Tog en sovmorgon, drack kaffe, körde ett spinningpass och åt bananplättar till lunch. Gud vad jag älskar lediga dagar som denna!!! Nu ska jag baka lite olika bröd och städa för ikväll kommer familjen på middag, kände att det var dags att bjuda igen haha. Ha en fin dag!

8v är väl ingenting?


Vi ses snart Mexiko!!!!

Två favvosar



+


Gjorde en sak man inte borde göra egentligen, experimenterade med håret själv hemma. Rebban räddade mig som vanligt, denna gång med en kall toning som gjorde susen för det gula:))) TACK!

En fyndtavla


Fyndade denna tavla idag. Nu när julen ska bort är det ju bra att ha något att ersätta med och denna tycker jag passade bra :))) 

Lunarglide


Något jag varken haft tid eller ork med senaste tiden då vi renoverat är träningen. Jag älskar att träna och har saknat det. Lovade mig själv att efter jul & nyår då renoveringen var klar så skulle jag börja om. Såååå jag klickat hem ett par löpardojjer, vilket var riktigt välbehövligt! Är riktigt taggad på att springa så nu hoppas jag på att bli supersnabb:))) 

Vårt kök

Kom på att jag nog inte visat er det färdiga resultatet på vårt kök? Så här kommer lite före- och efterbilder!

FÖRE:




EFTER:






PLANLÖSNING INNAN:


Vi har alltså byggt igen ordinarie ingång till kök, slagit bort hela mittenpartiet mot kök och matrum (de två väggarna mellan matrum/klädkammare och kök/klädkammare). Även slagit bort de gamla garderoberna från sovrum/klädkammare och byggt igen. Sedan breddat ingång till klädkammaren som blivit nya köksingången. Lite rörig beskrivning men i det stora hela har vi alltså gjort ett större kök och tagit bort klädkammaren :) 

Jag är huuuur nöjd som helst och säger ungefär varannan dag till Emil hur mycket jag älskar vårt kök. Självklart fortfarande en del småfix kvar men det får vi ta lite eftersom. Går ju inte ens jämföra vårt nya köket jämfört med vad jag hade i lilla ettan haha.

Morotsbröd & knäckebröd

Delar med mig av recepten på bröden jag bakat de senaste dagarna då det var någon som önskade ett av dem :))

MOROTSBRÖD:


Jag tog dock lite av vad jag hade hemma så jag ersätte dinkelmjöl och kokosmjöl med majsmjöl och rismjöl, vilket också funkde utmärkt! Sen tillsatte jag även 2msk Brödkryddor då hon skrivit så i receptet:) Länken hittar du nedan: 

http://fitnessochhalsa.se/2014/07/saftigt-och-nyttigt-morotsbrod-recept.html

KNÄCKEBRÖD:



Ledig dag


Idag har jag hunnit städa, baka bröd, tvätta, kört en diskmaskin, kopplat in vår nya router. Att man dessutom skulle vara sjuk på sin lediga dag var ju trist meeeeen jag klagar inte, har ju hunnit med en del, dessutom är det snömaraton ute så jag har det rätt mysigt:)))

Nu ska man bli ung igen



Säljes



Nu när jag ändå är i säljartagen så slänger jag ut denna kappa också. Älskar den men har fått för mig att den är fel nyans för mig, haha. Kommer från Monki där ordinarie pris är 800kr.

Storlek: S
Mitt pris: 500kr

Kontakta mig på [email protected] vid intresse :)

Baka baka



Bakade det här goda brödet till kvällsfika. Både nyttigt och gott:)))

Du är världens bästa


Och jag är så glad att du finns <3

Till salu


Jag har en Tom Dixon-kopia, 45cm likt denna hemma. Den är helt ouppackad då jag ångrat mig för att den inte riktigt passar in i stil hos oss. Sen hjälper det ju inte att man jobbar i en lampaffär där man velar fram och tillbaka varje dag, haha. Så tänkte kolla ifall någon av er är sugna på den! 

Pris: 1500kr 

Maila mig på [email protected] vid intresse:)

Mitt nyår









Tusen tack för en fin nyårskväll! Roliga lekar och massa trevligheter i ett härligt sällskap och för att inte glömma middagen som fasen är det godaste jag någonsin haft i min mun haha. Nu startar en riktigt lugn period fylld av jobb och nedräkning till Mexico :)))

Idag fick vi äran att hälsa på den här sötnosen