Dag 2


Torsdag och fina tjejer



Och dag nr1!

MIDSOMMAR

Detta är de bilder jag tog på midsommar. Var den som dagen innan sa "fan vad mycket bilder jag ska ta i år!!!", gick sådär va haha. 









En kväll i bjurvattnet

Förberedelserna för midsommar är så gott som klara. Inatt sover jag och Emil i bjurvattnet med Lisa och Jojje. Imorgon är midsommar här och då hälsar vi 40st glada gäster välkomna :) 




Sol i sinne, brun inne



Senaste dagarna

Hello friends. Här är ungefär vad jag gjort senaste dagarna! Bland annat letat outfit, köpt ett fint (förmodligen även gott) vin och planerat/förberett inför midsommar :)




Hej alla tjejer


Beställde denna "Luxe playsuit" från Nelly. Men tyvärr så var jag lite för lång för den, så jag måste beställa en ny. Innan jag skickar tillbaka den så tänkte jag kolla om någon av er vill köpa den? Fick den häromdagen så den är helt ny med prislappar och allt. Storleken är 36 och den är din för 250kr (nypris 299kr). 

SÅLD

Världens bästa tjejer





Igår fick jag umgås med dessa sköna böner. Och bästa Hanna har kommit hem!!! Vi minglade på Rebbans nya superfina salong och snäll som hon är så fixade hon håret på alla oss tjejer:))) Kolla så fint det blev!!! Så nu har vi alla bokat in oss för styling hos henne inför stadsfesten haha. Vid halv nio gick vi vidare till invigningen av bryggar, superfint och superkul!

TACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

Före

Efter 

Som hjälpte mig att sy om denna jacka:))) (ber om ursäkt för den stökiga före-bilden hehe)

Onsdag 10 juni




Idag har vi vart på skolavslutning för Elias & Evann. Bjöds på grillunch och nutellatårta därefter:)))

Klick 🙌🏼



Kom nu sommar!! :))


Godmorgon vänner


Sitter just nu utanför ett klassrum i Luleå och väntar på lka som har lektion. Hade inget bättre för mig så tänkte att en liten roadtrip kan vara kul! Hoppas ni får en trevlig dag i spöregnet!

En rastlös själ



När man är arbetslös så har man tid till att locka håret hehe


Res dig upp

Hej vänner. Sorry för dålig uppdatering! Haft en liten svacka i livet denna vecka därav har det ekat tomt här. När jag kanske kommit på livets mening, fått sommarkänslor eller hittat tillbaka till motivationen så ska jag vara mer flitig. Kan bli imorgon, om en vecka eller dylikt, men jag tror snart.

Idag spräckte jag även skärmen på min 6 dagar "gamla" telefon, efter att den föregående för 8 dagar sedan tappades på en grusuppfart och dog. Jävligt jävla onödigt. Men det är ju bara materiella ting. Imorgon ska jag köpa ett fult, heltäckande, klumpigt skal eller eventuellt skaffa en personlig assistens som hädanefter kan hålla i min telefon åt mig. Inlägg utan bild är trista, så här har ni en bild på mannen som är världens bästa. Puss och kram!