YES PLEASE



Jessica ginger


Tack till rebban som trollade bort min fantastiskt fula hårfärg. SATAN, såg jag ut så där innan? Stackars alla mina vänner som visat sig ute med mig haha.

Partylördag!!

SORRY mycket selfies nu! Hehe. Ikväll ska jag på fest, det var länge sedan! Hade inget att ha på mig som vanligt. Men då får man även vara kreativ som vanligt. Hanna och Lisa brukar pika mig om att jag kan lösa det. För antingen klipper jag ett plagg, ber mamma sy åt mig eller som i detta fall vänder tischan bak och fram haha. Puss och kram!

Redo för födelsedagsmiddag


Idag är det fredag 🙏🏼 Och nu ska vi girls till Gw på middag. Hon har fyllt år, hurra och yejj. Ha en fin kväll! 

Nya favvolack


Köpte två nya nagellack från H&Ms beauty. Finns ju en miljon fina nyanser att välja mellan!!! Köpte även överlacket "Seche vite dry fast top coat" som jag hört superbra om. Håller nagellacken bättre med det? Den som lever får se:))

Cocopanda.se


Gud vad jag börjat älska sminksidan Cocopanda.se! Beställde dessa bostar vilket var både billigt och med en supersnabb leverans. Betalde 215kr totalt, beställde onsdag eftermiddag och fick dem fredag i brevlådan:)) Så tips till er!

Paula's Choice


Har aldrig någonsin i hela mitt liv lagt ner mycket pengar på hudvård. Men de senaste veckorna har jag haft en livskris pga mitt russin till ansikte hehe. Så jag bestämde mig för att faktiskt lägga ner en slant på en bra hudvårdsserie och fick tips att göra ett test helt gratis på skincity.se. 

Där klickar man i några frågor gällande hur man upplever sin hy och skickar sedan in en bild på sitt osminkade ansikte. Därefter så rekommenderar en hudterapeut produkter som de tror kan passa just din hy. Jag fick som rekommendation att testa märket Paula's Choice, även bifogat exakt vilka produkter jag bör använda ur serien.

Så nu har jag klickat hem produkter och väntar med spänning. Någon som testat produkter från Paula's Choice? Jag har aldrig hört talas om märket förut, men enligt recensioner så verkar majoriteten vara nöjda. Hur som - CRED till skincity.se för supersnabbt svar och bra hänvisning till produkterna. Nu hoppas jag bara att dessa funkar och att jag kan få en vacker hy! 

Energidryckssmak


Asså era stackare som måste läsa om mina jäkla kvargsmaker hela tiden hehe. Men MÅSTE bara säga hur god denna är! Var sjukt skeptisk och köpte denna för att de andra var slut...men wow, ny favvo! Har börjat tycka att vissa kvarger är så sjukt sträva och äckliga i konsistensen på nått vis men den här så krämig och god:)) Smakar lite sjukt exakt som redbull fast lite mildare!

Hej vänner

Början av denna vecka har bestått av att tänka på lotten, jobba, tänka på lotten, vila, jobba, tänka på lotten, äta & tänka på lotten ungefär hehe. Den där jävla lotten. Ångesten har lagt sig lite, har mer börjat tänka på hur sjuk hela situationen är!!!! Och hur cool eller konstigt eller nått att vi köpte en vinstlott. Vad är oddsen liksom??

Emil Larsson har sådan förbannat tur. Vinner jämt och ofta pengar. Men nu verkar han ju förbrukat sin vinstlott i detta liv tyvärr. Dock skulle det fasen inte förvåna om han en vacker dag skulle lyckas knipa en till med den turen hehe. Ger inte mycket att gå och grubbla, allt här i livet har en mening va? Hoppas även denna kan komma med något gott (svårt att se det just nu dock 😂).




En lott i livet

Idag har jag och Emil fått veta att vi gett bort en trisslott där det skrapades fram tre stycken tv-rutor. Haha. Asså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Personen vinner minst 50k och Max 5miljoner. Jag glädjs åt denna personen samtidigt som jag får sådan ångest att vi ej skrapade lotterna själva i bilen på vägen dit. Ett som är säkert, kommer aldrig någonsin igen ge bort en trisslott haha. Godnatt vänner!

HELG


Jobbat sista dagen på Happy Homes och tar nu helg ✌🏼️