Taco night


Shit vad veckorna flyger förbi!! Helgen var ju över på en blinkning i vanlig ordning. Hade en mysig helg med vänner, familj och god mat. Vädret är katastrof idag vilket ju inte gör en mindre sugen på en resa. Åh. Tänk lite semester. Men ska försöka hålla i pengarna fram tills augusti då vi åker till Kroatien :) Hoppas ni hade en härlig helg! 

Till salu- SÅLD

Som sagt, less på allt i mitt vardagsrum. Gillar denna "fåtölj" supermycket men vill som vanligt ha nytt och då passar den inte riktigt in hos oss längre. 

Högsten heter den och kommer ifrån Ikea. Inköpt för 1 år sedan och knappt använd. Tror egentligen att det är en utemöbel men vi har haft den inomhus:) Vid intresse kan du maila mig på [email protected]

Pris: SÅLD




Tisdag och jag är sjuk

Är hemma från jobbet idag. Vaknade kl 03.00 med frossa och kunde aldrig somna om. Mår som en överkörd så jag hoppas det går över snabbt. Dagen går till att kolla på inredning. Är så sjukt sugen på att göra om i vårt vardagsrum! Stackars Emil, han blir less på mig. Men man kan alltid förnya något hehe. 

Min inredning består ju av vitt, mässing och trä typ. Har alltid vart livrädd för svart, tycker det blir för hårt mot det vita på något vis. Jättefint hos andra men inte hos mig. Men nu känns det som att jag kanske kan ta klivet, i alla fall om jag hade dessa prylar i min ägo. Snart kanske:)))






Ny vecka

Då kan man ju undra vad jag har gjort sedan vi hördes sist. Ungefär ingenting. Var helt jävla slut förra veckan men idag känner jag nytt hopp om liv trots en förkyldning som tagit över min kropp. 

Jag har vart på klassåterträff och haft jättekul!

Ätit inte bara en, utan två frukostar med vänner.

Vart på AW och tagit ett ganska fult kort på toan på bowlingen hehe.

Lagat och ätit en god köttbit med min kille.

Ätit frukost till middag, för när man är vuxen får man göra det. 


Vill ha nya dojjer



Våren är kommen och man vill genast införskaffa en helt ny garderob. Nya sneakers, ny jacka och från att ha använt svarta jeans hela vinter drar man plötsligt på sig jeansen. Fy vad trevligt! 

Ge mig helg igen


Helgen blev superhärlig trots att jag inte svävade på moln i fredags. Nästa helg kommer jag fullt upp med AW, klassåterträff och middag för mamma som fyller år! (Att vara tusen steg i förväg i tankarna). Önskar er en snabb och smärtfri måndag haha.

Hej fredag

Idag har det varit fredag. Jag älskar fredagar, känslan då man kliver ut genom dörren från jobbet, då ser jag en gosspelkör sjungandes halleluja framför mig och så dansar jag ut, nästan. Men inte idag. För idag har jag vart arg. En sådan dag då allt bara är fel för att man är trött, hungrig, less, ful, fet och blek typ, som vi tjejer tydligen kan känna ibland. Blä för sånna dagar. Så nu ska jag sova och hoppas på att lördagssolen lyser på mig imorgon. Puss och kram