Snacksafton hos oss




Nytt är snyggt



Solsemester


Vilken trevlig överraskning! Måste ju ha världens bästa svärföräldrar!! Har alltid velat åka till Kroatien, hört att det är sjukt vackert där:)))

Lördag 👌🏼


Fika och skidor!

Trevliga stunder









James Corden carpool

JAG ÄLSKAR JAMES CORDEN. Så jävla rolig!! Alla ni som inte sett James Corden carpool med Bieber & Adele, ni måste se!!! Finns på youtube:))




Jag har glömt att tacka


Dessa fantastiska människor för ett gott nytt år! 

Till salu-SÅLD!!

Hej vänner! Som vanligt innan jag säljer något så vill jag kolla med er. Jag ska sälja mitt köksbord i betong, någon av er som är sugen? Maila mig då på [email protected]

Bredd: 90cm
Längd: 180cm
Höjd 76cm

Pris: 3000kr

Japp, jag älskar det men som ni kanske märkt så älskar jag även att förnya mig haha. SÅLD.





SÖNDAG



Anastasia Contour kit

Igår hände det. Igår tog jag steget. Spenderade lite julklappspengar på att klicka hem Anastasias Contour kit som jag suktat efter så länge:))) Lovade mig själv att använda upp min budget (ÖGONSKUGGA!!!!) från H&M som jag använt till contouring hahaha, innan jag köpte nytt och jajjemensan nu är det strax slut. 

När jag ska köpa något nytt så känner jag att jag vill ha the real shit så att säga hehe. Så då får det hellre kosta lite mer och vara jävligt bra. Väntar med spänning och ska bli superkul att testa! 




Xlash PRO



Asså wow! Köpte xlash PRO för att jag var less på fransförlängning och ville ha egna naturligt långa fransar. Kan absolut inte säga att jag använt det aktivt utan har tagit på det kanske en gång i veckan sedan mitten på november dvs max 10 gånger!

Men mina fransar har typ sprungit i växt trots mitt slarv...och man har fasen ej långa fransisar efter en förlängning kan jag meddela!! Tog tyvärr ingen förebild...men när jag känner att mina fransar nått sin ultimata längd så lovar jag att visa er! Har dock hört att vissa fått allergi? Jag har märkt att jag blivit lite röd om jag råkat få i ögat (vilket iofs är logiskt, och jag är rätt klumpig). Men vill ni ha långa fransar så köp:) 

Hej darlings


Jag har haft en lång och härlig julledighet. Men tyvärr så jobbar jag nu bara veckan ut sedan är jag arbetssökande igen. Snälla 2016 låt dig bli mitt år! 

Min lillebror frågade mig ifall jag inte skulle skaffa ett jobb där jag kunde vara i några år....haha. Ja Elias, det är ungefär min högsta önskan just nu. En fast anställning på ett jobb där jag trivs, det hade vart något det! Vet ni någon som behöver en sådan som mig så hojta:) Hoppas ni haft ett fint jul/nyår! Kram