Helgens underverk


Repeaaaaaaat


The worlds greatest sis


Mums


Till salu

Denna kappan är superfin men hänger liksom bara i garderoben. Någon som är har mer behov av den än mig? Maila mig på [email protected] vid intresse.

Storlek S (men passar nog alla mellan S-L då den är lite oversize).
Pris 400kr


///

OMG, denna vecka har jag vart Sveriges tröttaste person. I måndags kom jag på att jag skulle fixa i mitt badrum. Sagt & gjort, 15minuter senare hade jag slitit ner allt från väggarna & spacklat alla hål. Dagen efter köpte jag fog finish för att förvandla de gamla vita fogarna till svarta. Första veckan då jag funderat på att ta mitt liv. Om jag någonsin igen får en idé att måla alla fogar i ett badrum så måste någon människa stoppa mig haha.

Att måla var ju piece of cake men att sedan skrubba bort all överflödig fog finish...har ont i varenda liten led i händerna & har slagit rekord i att skrubba kakel hehe. Mitt kakel har förmodligen aldrig vart så rent i alla fall! Kommer inte visa er hur mitt badrum ser ut nu för det är fortfarande förbannat fult med toner av orange. Men här är lite bilder på ett slutresultat jag en vacker dag hoppas kunna nå! Måste dock meddela att jag & mitt badrum kommer ta en paus ifrån varandra efter denna fogfix så slutresultatet kan dröja men utlovar före- & efterbilder den dagen!


Serum

Nu har jag kommit fram till att serum är the shit för min hy. Ni BA och....
Haha nä men jag tänkte ifall någon har varit lika orutinerad i sin hudvård som jag tidigare var, så kanske man kan få tips av varandra. Jag blir ofta väldigt torr i ansiktet på höst/vinter & det är fan det värsta jag vet, för med torr hy blir inget bra. Jag upplever attt när jag bara kör en dag-/nattcremé så är det som stt smörja på en hård yta, går liksom inte ner vilket resulterar i att man kan smörja på 1L utan att torrheten försvinner.

Med ett serum innan dag-/nattcremé så känns det att den går ner i djupet & jobbar så att även cremén kan återfukta. Så dagens hyllning går till serum! Jag har just nu denna från Emma S som jag tycker funkar bra :) (Har även haft den rosa förpackningen från Emma S som också var bra). Emma S finns på kicks för övrigt!



Baby it's cold outside


Vi alla älskar brunch


Inspo

Saker jag behöver i mitt liv just nu: ett långt hår, BUS, massa fina stickade tröjor, långa skjortor, kroppade byxor, skinnbyxor, svarta naglar & jeans.