Kvällsfika


Imorgon är det kvällsöppet på ck, kom in och shoppa hos oss på vero :) blir en lång dag imorgon, 12-21 på verran och 21-03 på calles. Men sen väntar ledig helg vilket ska bli faaaaantastiskt! :)

Inredningsinspo

ÅHhhh vad jag måste göra om i min lägga! Tro det eller ej men jag börjar vara riktigt less på att allt är vitt, vitt och bara gulligt! Dags för förändring:)))




Pieces

Lite fina nyheter från Pieces som vi fått in på vero :)





21 september

Jobbat 09.30-16 på verran idag sen var det bara hem, vila och svida om eftersom jag jobbar 21-03 på calles ikväll också :)) kom förbi och drick en godrink! 




Shopping=lycka=löööööve.


Friday

I onsdags var vi och hälsade på Emmys lilla flicka. Helt sjukt att en människa kan vara så liten! Vi gav henne en fin korg med lite smått och gott, min del innefattade givetvis bakningen :))

Idag är jag ledig från vero men jobbar på calles. Kommer bli en tuff helg med dubbelpass, meeeen det ska nog gå bra:) Nu ska jag iväg och träna för att bli superstark. Ha en härlig helg!


Kvällens underhållning

Längtar efter dig hihi


Fy skäms

Det här gick ju inge vidare.


En pärla till världen.

STORT GRATTIS, till världens bästa Emmy och Elias som igårkväll fick en liten dotter. Puss till er!


HÖR UPP

Från och med idag har vi 50% på utvalda plagg i butiken!!! Ses på Vero:)))


Hårinspo

Är så supersugen på en ny hårfärg! Sjukt less på att alltid köra samma som varje jävla år. Kanske lite sjukt något kopprigt? Tåls att kluras på!


Måndag

Hade packat väskan, ställt klockan & bestämt mig. Ny vecka, ny dag & givetvis nya möjligheter. Träning. 08.00 gjordes en omprioritering på jag älskar här i livet och följande kändes helt rätt:
1. Sova
2. Äta
Fan. Friskis, vi ses 19.30 istället. Nu jobb 11-19!


Time flies

 
 

+

FREEEDAG.


Thebombshellshop

Sååå fint iphoneskal🎀


Home is where the heart is


Bebismage

Ikväll har vi sagt puss och hejdå till kos som drar till Norge imorgon. Kommer sakna mina fina girls så mycket!! Sen har vi i vanlig ordning myst med Emmys mage som snart inte kommer vara så stor längre :) Nu drog mina grannar igång någon form utav härlig karaoke också så här 22.00 på kvällskvisten, bra idé. Ska försöka döva det med kvällens idolavsnitt, natti.


Fina news på Vero


+