VAD HÄNDE?????


Var inte du en bebis nyss????

Tips tips


Älskar att testa nya grejer! Förra veckan köpte jag detta nya gellacket från Loréal:))) Det är två nagellack med steg 1 som är en färg och steg två som är likt en gelé. Det har fått bra recensioner så jag hoppas verkligen att detta kan leverera! 

Middag hos rebban



I lördags hade rebban sin trerätters, fy farao vad gott det var!! Alltid lika mysigt att få träffa tjejerna under en sådan middag:))) Måste verkligen börja planera inför min egna middag snart och sen hoppas att en ny lägenhet hinner dyka upp!

Gókväll


Idag är man lite deprimerad för att ens bästa vänner/resekamrater åker till NY, utan mig. Fyfarao vad kul de kommer ha. Ångest deluxe. Men Aja, handlar ju om att prioritera här i livet. Ska helt enkelt snabbspola dessa 9 dagar och låtsas som att deras resa aldrig existerat, sen bara börja planera för vår nästa resa:)) Idag har jag inte gjort mycket vettigt meeen ändå haft en rätt skön ledig dag! Nu ska jag på personalmöte, ha en trevlig kväll :)) 

Du gör mig lycklig

Godnatt.

..........

.......Jahapp, förlorade 200kr och ska aldrig igen spela det där dåliga spelet. Grattis till Lisa som vann 600kr.

Misär


Har det gått för långt om man skaffar ett konto på unibet för att ens kille vunnit 7k på mindre än ett dygn? #girig

Dra mig baklänges


Hur gott är inte stuvade och korv??!? Sjukt underskattad mat! Hanna kom och käkade denna trevliga lördagsmiddag med mig, nu ska vi till Emmy och mysa:))))

Ugly heart



Min dag i bilder

1. Bakat bröd. Älskar att baka/laga mat om ni ej märkt det hehe.


2. Gått milen med hannisen och hollan:)


3. Är i skrivandets stund på hockey med denna karl!


Hoppas ni haft en fin dag! Fredag imorgon:)) innebär dock dubbelpass på ck och calles för mig, men vad gör det när man har världens bästa arbetskamrater!

Ethea 1år





I söndags var vi hos Emmy och firade finaste Ettan på hennes första födelsedag. Älskar söndagar och allt mys! För hur mysigt är det inte att vakna när man vill till ett fint höstväder och inte känna någon stress över att jobbet väntar. Sen åka på kalas, träffa sina bästa vänner och bli uppdaterad om allt som händer i livet:)


Världens bästa byxor


Jag har blivit besatt av kostymbyxor. Är ju världens bästa byxor! Snygga och chilliga. Börjar snart ha ett par i alla färger hehe. Dessa klickade jag hem för ett tag sedan och nu är det på väg, wiee.

RIORIO



Idag har vi fått in lite nyheter i butiken så jag har merchat om, sååå kul👏 Älskar våra nya posters från Riorio (översta bilden), 59,-/st! 

Kvällsfika


Kvällsfika och idolmys snaaaart:))

Heroes



Mer party än så här blir det inte en fredag i september




Nygräddade bullar är vad jag åstadkommit idag! Till fredagsmiddag vankas det tacogratäng (hjärtögon). Med vänlig hälsning, bakmorsan.

TGIF


Morsning! Igår efter promenixen så bjussade Lisa på lunch. Tycker det är så trevligt när man ger/får en spontaninbjudan till måltider! Varför käka själv när man kan göra det i goda vänners sällskap, och dessutom låta någon bli bortskämd med att maten står på bordet:))

I övrigt så har jag tappat all motivation till allt som kallas träning. Vet inte vad som hänt?? Är det hösten? Känner mig helt orklös och ligger hellre i soffan och degar. Känns sjukt trist då jag egentligen älskar att träna och mår sjukt bra av det! Ajaaaaa, får hoppas att motivationen kommer med höstmörkret:)) 

Hyttlid 69A

Idag har min lägenhet fotograferats. Jävlar vad jag städat senaste dagarna. Känns som att en sten släppt från mina axlar nu, såååå skönt:))) Hatar att känna sig stressad över saker som ska fixas, hjälper ju inte att man blir lugn perfektionist också haha. Nu ska jag gå en promenad med hannisen:)











Min helg i bilder

Fredag:
Gjorde mig snygg för att mingla på calles med Johanna, Simon och Emil. Suuupertrevlig kväll:)))

Lördag:
Käkade tvårätters på calles med hannisen. Det var godaste jag käkat på länge!!


Söndag:
Var på branschfest med bästa callesgänget!




Hurra för sprayfärg


Sprayade mina ramar och min lampa i fredags. Jävlar vad smidigt! Torkade på 1 sekund också:)))

Kan man vara kär i en kofta?


Tror i alla fall att jag blev det idag. Mina ögon förvandlades till hjärtögon hehe.

Torsdag


Blä för att vara förkyld. Har krigat mig igenom 5h idag på ck, gick dock väldigt bra! Merchade om lite vilket jag tycker är så sjukt roligt att jag nästan glömde bort förkylningen hehe. 

Kolla vilka fina rosor jag fick igår:)))

Baby it's cold outside


Pysslade ihop min banner idag och är sååå nöjd:)) För 159kr får du ett flertal av alla bokstäver, så kan du själv pyssla ihop den mening eller text du vill ha!

💛💛💛

Hur fint är det inte då någon lagt en extra tanke på en och kommer över med en överraskning då man är sjuk!!! En Box fylld med bra-att-ha-saker och en BJ, kan ju inte bli bättre:)))) Tack världens bästa Lisaka!



Godmorgon


Vet iofs inte om det är en sådan god morgon. Är sjuk...krigade mig igenom 5h på jobbet igår med hjälp av min bästa vän alvedon. Idag är jag ledig så jag ska passa på att vila upp mig. Käkade just denna gófrulle och ska nu se lite Orange:)) 

Två nya kompisar



Åh älskar att köpa fina växter i fina krukor, blir så fräscht! Nu hoppas jag bara dem vill leva hos mig, återstår att se!