En söndag



Helgen har vart riktigt lugn! I fredags åt jag, kos och Arne på matfesten sen hade vi bullbak. Igår myste jag med Satjo och Hanna. Idag har jag sett evanns fotbollsmatch och hängt i medle. Ikväll börjar BB och ikväll kommer även Emil heeeeeeem:))

HJÄRTA


TADA


Är dock inte lika arg som på bilden:)) lite mörkare och lite lugg fick det bli! Nu ska jag hänga i medle och kanske laga lite middag!

Hej hej


På plats hos rebban, hon har just kapat sommartopparna och väntar nu på att få färg i håret. Världens bästa känsla att vara hos frissan??? Wiiiie. Ha en fin torsdag:))

Älska boooots


Beställde just ett par nya boots, vilket var mycket välbehövligt! Fy tusan vad jag älskar alla nyheter som kommer på hösten. Livsfarligt. Vill ju bara köpa allt!

Sorry vänner


Men jag har torka på bloggningen just nu. Händer inte speciellt mycket och jag är allmänt uttråkad! Igår hade iaf Hannisen sin middag där hon bjussade på tapas, såååå gott var det!! Och imorgon ska jag få svallet fixat hos rebban. Läääängar så:))) 

Hööööööst


Hej kompisar! Jobbat 10-15 idag och nu har jag helg:)) Helt jävla sjukt hur lat man kan bli. Jag och Simon hade planerat att träna men han ringde just och sa att han skulle sussa en stund. Tur som fan för jag känner exakt samma sak, har inte lust att röra en fena. Vill bara ligga i sängen och se serier! SÅ det är exakt vad jag ska göra och hoppas på att motivationen kommer på annat vis!

+




Åh är såååå sugen på en ny lägenhet!! Vill ha något större och bara inreda utav tusan! Men kanske snaaaart, jakten fortsätter:))

JTSBUTIKEN @instagram


Följ oss på instagram och få uppdatering om alla nyheter som kommer in 😃🎉

En helg i augusti




I lördags var vi och käkade på bryggar med Anna och Ramin som var hemma! Supergod mat och smaskiga drinkar, kvällen slutade i vanlig ordning på verandan. Vill typ signa ut från sommaren nu. Börja träna, käka bra och sluta festa=få vardagen i rullning igen. Idag jobbar jag 15-19 på ck sen blir det träning med Satjo:) Ha en härlig måndag!

Favvisar

Tänkte visa er lite utav mina favoriter från Happy store:)) 

1. Allt från House doctor är ju sjuuuukt fint! Dessa ljusboxarna i koppar är ju likaså 👌


2. Jag älskar färg!! Tycker både korgarna och brickorna från Bloomingville är magiskt fina:)


Happy store by JTs

Här kommer ni se mig hädanefter! Kom och shoppa sjukt fin inredning av mig:))


Rörigt



En liten kräftis

Under hela sommaren så har alla damer fått hålla i varsin middag. Ingen tävling utan bara för trevlighetens skull. Igår hade Ida sin middag och bjussade på kräftis och en supergod cheesecake till efterrätt. Jag har inte haft min middag ännu meeeen nu när vi kommer liter mer in mot hösten så ska den minsann ske:)

Länge leve vi

Har just napat en timme, tror aldrig jag sovit så gott under en PN! Dock förstörd som vanligt när man vaknar. Drinkar i med en celcius för att försöka få energi till att dra ner till gymmet:) 

Hur soft är det för övrigt inte att dricka ur sugrör? Vet inte om det är av lathet jag känner så. Men det känns ju så smidigt! Sen slipper jag spilla också vilket jag i vanliga fall ofta gör pga att jag är ungefär 5 år.Ikväll bjuds det på middag hos Arne. Kräftor enligt rykten! Jag väljer att sikta in mig på att salladen och pajerna istället:) 

Nikeinikes

Köpte ett par magiskt sköna träningsshorts idag. Shit så snabb jag ska vara nu!!

En lillebror och en storasyster

Har hängt i medle i princip hela dagen. Åkte hem strax efter 22.00 och pysslade på lite här hemma! Lördag är det också och jag ligger i sängen utan en droppe alkohol i blodet. Känns ju vidrigt att erkänna men det var länge sedan på
en helgdag som denna...
Meeeeen det är ju så somrarna brukar gå till! 

Idag har jag känt mig riktigt jävla bortskämd...jo för medan jag vart i medle så har mamma och PO vart i min lägenhet och bytt golvlister. Som två slavar haha. Men den lilla stund jag var med så var jag mest i vägen, sen vet jag även att mamma stor del av tiden drack kaffe och vilade;) En riktigt jävla gómiddag ska de i alla fall få. Hur lycklig är inte jag som har dem!! Mingla och dansa lite för mig ikväll, puss och godnatt!

Sveriges eventuellt skönaste outfit

Tjena. Uppdatering om livet då! Jobbar min sista dag på Rönnskär imorgon. Känns trist men är glad för tiden och har lärt mig ofantligt mycket. Kräks lite på kvavheten som infinner sig pga att den 1. Gör att jag ej kan sova 2. framkallat finnar i hela ansiktet. Skulle träna idag men det var jag för lat för, ungefär som alla andra dagar i sommar haha. Men glad det är jag, och det är väl i slutändan det viktigaste:) 

Ska snart träffa tjejerna på espresso och bara mysa. Imorgon är det fredag igen och vi ska grilla, leka, bada osv i Lisas stuga. Hoppas ni har det bra:)

Måndag igen då

Då var helgen slut och jag jobbar min sista vecka på Rönnskär. Har haft en riktigt bra helg med massa shopping och lite fest. Tack för det:)





On the road again




Tackar Sundsvall för en snabb men mycket trevlig visit! Lördag, sol och nytt jobb:) Lycka!

MIDDAG

(Till "S", Ber om ursäkt för den tidigare bilden hahahaha)

Nu åker jag till Sundsvall en stund