Metallic nails

Hur fint är det inte med metallic helt plötsligt 😍 vill ha det på naglarna & typ som ögonskugga??? H&M har massa fina nagellack har jag sett💅🏼


Saker man borde önska sig i julklapp

Moccamaster - Denna är faktiskt väldigt fin i både rostfritt & svart tycker jag. Hur som är den både snygg & gör gott kaffe, kanonkombo skulle jag säga!

Bakmaskin - Riktigt värdefull maskin som jag tyvärr själv aldrig får tummen ur att lägga pengarna på!

Blender - Detta är något jag måste införskaffa. Varje kväll jobbar min stavmixer riktigt hårt haha. Gällande färgval så har fått dille på svart som ni kanske märker!


Strålande juuuuul


Black friyejjjj

Imorgon är det black Friday & ja jag älskar black Friday för jag älskar att shoppa haha. Men alltså... är det bara jag som typ blir lite stressad?? Redan fått 70st mail om olika erbjudanden. Man blir som en jävla prisjägare som ska jaga de bästa rabatterna för att få en produkt till ett kanonpris. Herregud kommer måsta ta ledig imorgon för att hinna bocka av alla hemsidor haha.

Meeeen som vi alla egentligen vet så kommer ju alltid cyber monday efter black Friday, så vi kan nog andas ut. Men lite julklappar ska man nog kunna bocka av imorgon :))


Svar

Det är många som har frågat vart jag jobbar så att jag tänkte att jag svarar så här istället samt att det är lite roligare att göra ett inlägg av era kommentarer :)

Jag jobbar som löneadmonistratör på ett byggföretag. Jag har hand om lönerna, bokföringen, faktureringen & all övrig administration!

Så vad gör jag på min vardag...kollar på youtube. Haha nä eller jo det gör jag men jag tränar, umgås med mina vänner, familj också. Sen så hinner man inte så mycket mer? Tänk om en 75% tjänst motsvarade en heltid i swe, det har ju vart kanon!

Ibland så slår tanken mig att jag sitter 40h i veckan på en stol...alltså bara sitter ner på röven 160h i månaden...haha är inte det sinnessjukt? När jag blir miljonär ska jag jobba 50% & resa resten av tiden, längtar!


Amen


Smink - Bas

Det var någon som ville se vad jag använder för smink så jag tänkte varför inte :) Här är min "bas" utan bryn.

Foundation på bilden är en ny favorit, har tidigare vart helt besatt av "Max factor all day flawless foundation" (som också är super) men Bourjois ger lite mer lyster till en med torr hy, som mig. Concealer använder jag inte varje dag, typ på fredagar haha... Nä men när man vill vara lite snyggare. Har under senare åren hoppat mellan lite olika från MAC & just nu har jag den på bilden. Jag älskar dock "Naked skin Concealer" från Urban decay också.

För er som undrar om primer nu så har jag "Photo finish pore minimizing primer" från smashbox men alltså det går verkligen inte...min hy blir alldeles för torr...så ibland tar jag lite kring näsvingarna (världens fulaste ord) bara. Har dock ett vagt minne av att "Photo finish" från smashbox var bättre. Aja Om ni är intresserad av att se mer så får ni säga till!

Övre från vänster:
Solpuder - Diorskin Nude Air Sun Powder.
Löspuder - Lumene Sheer finish loose powder (har egentligen blått lock, detta var någon specialversion).
Concealer - MAC select moisturecover.

Undre från vänster:
Foundation - Bourjois healthy mix foundation.
Contour - Anastasia Contour kit.


What goes around comes back around

Trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag tror att våra mässing-tider snart är över. Bara jag som börjat spana lite på krom?? 😱 Just sayin'....den som lever får se!


Brunch with friends


Hej vänner

Ligger i sängen & lyssnar på när min manliga granne sjunger...mycket intressant haha. Shit vad snabbt denna vecka har gått! Känns såååå skönt med fredag imorgon, eller rättare sagt sååå skönt med helg så att man får sova. Det är det enda som snurrar i min hjärna på veckorna, sömn är typ topp 1 viktigast i mitt liv haha.

När man är lite uttråkad på veckorna så måste man ju få drömma sig bort lite sååå hade inte livet vart lite bättre med dessa saker just nu, det hade mitt i alla fall 😍

Massa nya posters!

Gino sarfatti ljuskrona för Flos

En perfekt linnéduk.


Puss & kram


Betongkepa

Jesus vad jag har ont i mitt huvud. Så där ser jag absolut inte ut just nu kan jag meddela! Men kul var det :))) Måste ta en Treo & hoppas på räddning.


I would like


Julklappar

Idag har jag börjat klura på julklappar så jag tänkte dela med mig eftersom det kan vara lurigt ibland. Ni vet ju att jag går i inredningens värld just nu så därav min önskelista. Men innan julafton väl är här så har jag förmodligen hunnit komma på hundra andra saker jag vill ha också :)

1. Bricka Svenskt tenn 2. Klong Äng vas, 3-4. Ljuslyktor iittala i mörkt glas, 5. Champagneglas Iittala 6. Ulltofflor (från?) 7. Dessert-/coctailglas iittala 8. Lampa Mio 9. Skor Canada snow Toronto.


Låt mig presentera...

The one and only shoe för Norrland. Perfekt när man ska skotta av sin bil på morgonen kl 06.49 och man inser att snön inte kommer in under socken. 1-0 jess vs snön, känner mig som en vinnare som plockat fram dessa gamla dängor!


-


Inredning, inredning & inredning

Är ungefär det enda som snurrar i mitt huvud just nu. Inte jätteovanligt iofs haha. Men jag har mina perioder då jag blir helt insnöad i vissa saker. Inredning - smink - hudvård - kläder. Japp runt runt runt går det. Särskilt en sådan här söndag då man knappt vill sätta sin fot utanför dörren pga det totala snökaoset som pågår. Mycket trevligare att ligga i soffan med tända ljus & se snön virvla runt utanför fönstret.

Är som sagt i valet & kvalet om jag ska byta ut mina nuvarande köksstolar elller ej. Är man intresserad så kan man maila mig på [email protected] , jag är som sagt aldrig omöjlig som ni kanske börjat märka ;)


1 november

Idag är det november, en månad kvar av väntan på advent & jul. Då dyker genast rastlösheten upp & tankarna på nya projekt börjar arta sig. Nu har jag haft detta bord & stolar i snart ett år & vad gör man då? Jo man börjar kolla efter nytt haha.