Det var en gång när vinet flödade likt vatten...

....därefter lät sober october som en jättebra idé!


Besatt


-ONSDAG-

Mitt liv känns just nu som i en film när dagen börjar med en väckarklocka som ringer, sedan snabbspolas dagen, väckarklockan ringer, snabbspolning, väckarklocka ja ni fattar. Enda jag vill är att sova haha. MEN livet kunde ha vart värre:) Har i alla fall ett jobb jag trivs med & det har ju verkligen inte alla!

Igår när jag körde bil upptäckte jag att jag har ett väldans dåligt mörkerseende, varför? Försökte googla, fick fram att vid en ålder av 40år kan mörkerseendet börja bli sämre....vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Gråstarren börjar närma sig. Jag som alltid vart så nöjd med min Falk-syn, typiskt. Hoppas ni har det bra trots det trista höstvädret i veckan :)


En gammal pix på två som jag håller kär.


# # #

Gókväll vänner. Idag har vi byggt klart garderoben i lägenheten & det var fan i mig på tiden. Ungefär trettio tegelstenar har ramlat ner från mina axlar. Är helt slut efter dagens projekt så från & med nu kommer jag inte röra en fena på hela kvällen. Ska ligga i soffan & koppla in ett droppställ med choklad hehe. & på tal om det så smakar den nya Marabou "bär, granola & yoghurt" very much müsli....for your information. Goodbye.


Hat-kärleken till spinning....

Röd som en tomat blev man som vanligt.


Tips!!!!

Okeeeeeej far åt fanders vad goda dessa brownies är!!!! Maja tipsade om dessa i fredags så jag testade göra dem igår, får 5/5 för att vara nyttigare brownies!

2dl dadlar
2dl valnötter
2/3dl kakao
1/2 tesked vaniljpulver
1 nypa salt
(Jag tog även lite vatten för att kunna mixa allt med stavmixer). Mixa!

Ställ i frysen i 10min medan du smälter mörk choklad (jag hade 86%). Vill man ha dem ännu mer nyttiga så är det säkert goda utan chokladtäcket också! Bre över chokladen, strö över lite flingsalt & valnötter, frys i 30-45min. MUMS!


Tio tusen miljoner hjärtan.

10 år sedan cancern tog dig ifrån oss. Vi saknar dig oerhört pappa ❤️


Älskade fredag


Det finns något positivt med Pokémon Go

Mina syskon brukar få sova hos mig ibland på vardagarna eftersom det är närmre till skolan. Nu har Evann också börjat på norrhammar (!!!!) så ikväll tror jag hon är riktigt nöjd haha. Första frågan jag fick var ifall jag kunde svängs förbi & köpa chips.....där klev mamma jekkan in och svarade vänligt att sånt äter man på helgen hehe. En Pokémon-promenad blev det i alla fall:)


En sådan dag

När sockarna i skorna glider ner (hur störigt????), när du gör momsrapporten på jobbet och har en diff du inte förstår, när personen framför dig kör 30km/h & du är stressad, när du kommer fram till ica och vid kassan inser att du glömde kortet på jobbet, när du på vägen tillbaka från ica inser att det faktiskt var 30km/h eftersom du körde utanför en skola & du förstår den konstiga blicken personen du körde om gav dig, när du överväger att hoppa över träningen idag igen, när du inser att klockan inte ens slagit 12.00 = du har inte ens passerat halva dagen. Höstdepressionen är inte långt borta nu, tredje dagen efter semestern hehe. Idag älskar vi livet! 

Kroatien

Vart hemma i 2 dagar nu & börjar redan fundera på vart nästa semester ska gå! Idag fick jag även lite längtan till jul....riktigt sjukt. Jobbmaraton fram tills den 23 december då....hur kan det inte finnas en enda röd dag fram tills dess? Frågan vi alla ställer oss hehe. Puss & kram.