Torsdagslyx


Fick just ett paket med fika. Så himla gulligt av Carina att tänka på oss i repan! Tänk vad lite som kan göra en glad, tusen tack till henne :) I övrigt så vill jag bara att det ska bli fredag så jag och Lisaka får ta flyget till stocke! Meeen snart så :)))

Fint


Be the king when kingdom comes

Igår fick jag med mig Lisa på Friskis. Superkul att ha någon att träna med! Vi körde armar och jag hoppas hon har träningsvärk. Oklart om hon dyker upp idag dock hehe...

Säger godnatt med denna bild från i helgen

Fick dem minsann att skratta genom att vara ett riktigt retard mot killen i sällskapet brevid (som under denna fotosessionen tvingades ha skallen under mina armar). Han var helt enkelt i vägen för bilden och blev nog inte jättenöjd. Sorry men vad gör man inte för en bra bild? Hehe

;


Marknad

Igår hängde jag i burträsk med evvan och kusiner. Där serverade farmor våfflor till lunch sedan gick vi en sväng på Burträskmarknaden. Mest imponerade var vi nog av chokladståndet där vi stod och dreglade ett tag haha. Hoppas ni haft en bra helg:)



Lördagslunch

Har just käkat lunch med en god "bli frisk" smoothie hehe. Har bara legat i sängen och kollat på OS hela dagen, riktigt skönt! Kl 16 börjar jag jobba på calles så det är snart dags att sluta lata sig :) 

Friday

En fredag som till en början bara kändes riktigt deprimerande och vidrig men bytte vändning till det här -Hemma och ska göra mig klar inför födelsedagsmiddag på Nygatan 57 för bästa Arne :)) Nu ska jag dricka lite vin, lyssna på musik samtidigt som jag gör mig klar och njuter av denna fredagseftermiddan :) HA EN SKÖN HELG!

Godmorgon fredag

Nu när jag körde till jobbet så började motorlampan på bilen lysa. Alltså nej. Jag orkar inte. Ska sälja bilen, sälja lägenheten och flytta till Afrika eller varför inte något riktigt deprimerande land där man kan gå i ide och aldrig igen återvända. Gud vad härligt med fredag...

STOCKHOLM

Japp, då hade Lisaka övertalat mig att hänga med till stocke nästa helg. Har ju faktiskt inte vart dit sen jag flyttade hem i slutet av maj, fy skäms! Ska bli riktigt jävla kul att träffa alla och bara komma bort för en stund:))) åh vad jag längtar!

Banansnacks


Detta måste jag testa, tycker det såg supergott ut:)) Dock tycker jag ju aldrig dessa nyttiga snacks uppnår samma fantastiska smak som riktiga gósaker. Meeen vill man vara nyttig är det ju ett bra alternativ och så mycket bättre än godis i alla fall!

Åh ge mig sommar bara!!


Försöker intala mig själv...



Find yourself a rainbow

Äntligen lördag! Det här är första gången sedan jag var 16 bast som jag har ett jobb där jag inte jobbar helg. Känns ju magiskt!!! Nu jobbar jag förvisso på Kalles ibland men det har jag ju valt själv eftersom det är så kul, så det räknas inte!

Idag skulle jag bara vilja ligga i soffan, se OS med tända ljus och en mysfrulle. Så det är exakt vad jag ska göra nu:) Måste dock göra lite ärenden senare sen är det kallesjobb 16-03, kom och häng med oss! Puss och kram


Love is a burning thing

Idag efter jobbet åkte jag direkt till klipp1 för att bli ompysslad av Denise i frisörstolen. Därefter plockade jag upp Arne för att åka vidare till rebban där vi kikade på OS och chitchattade :) I övrigt en tuff dag, meeen FREDAG IMORGON och nya tag! Godnatt.

&

Tjeena. Har vid skrivandes stund lunchrast. Finns inte jättemycket att göra här på lunchen så vi sitter och chillar i lunchrummet! Efter jobbet ska jag direkt på Friskis sen äta middag och mysa med Petra och Malin :))) Känns som att jag har späckat schema hela denna vecka. Tycker det kan bli fredag nu! Dags att återgå till arbetet, tänkte dela med mig av min träningslista på Spotify till er :) ha en skön dag!

http://open.spotify.com/user/jessicalindqvist/playlist/707myUynEYKhPDCNOn7LMJ


Better than yesterday

Tisdagskväll= snart onsdag vilket är dagen före torsdag alltså dagen före fredag. Så här går mitt tänk, vecka ut och vecka in. Arbetsdagen gick snabbt förbi. Drog direkt till Friskis och körde lite tisdagslöpning, tog faktiskt nytt pb på milen, jihooooo. Nu ska jag mysa med bästa Lisaka och LisaL (som är hemma i veckan). Puss och kram.

Söndagsmys

Åkte till medle direkt jag vaknade. Unnade mig rostade mackor med ost och marmelad till frulle. Måste vart typ i somras jag åt det senast, men fy tusan vad gott det är!!! Jag och evvan har även vart på bio och sett filmen Frost vilket var en sjukt bra barnfilm :) Rekomenderar alla att se den, perfekt så här på en lazyyyy sunday. Nu ska vi spela spel och mysa!

Warrior against winter colds.


Här är min favvosmoothie. Älskar denna mixen av annans, banan och kokos :)

Kontaktannons

Hallå alla vänner där ute,Jag behöver en resekamrat, vänligen följ mig till varmare breddgrader!Vart denna resa ska gå spelar mindre roll men tex. Bali känns som ett bra alternativ? Ser gärna att denna visit sträcker sig under ca en månad. Kan utlova skoj och andra härligheter.Puss och tack.

En guldstund

Jag har en ny guldstund varje dag. Den bästa stunden på hela dagen. Denna stund utspelar sig kl 07.10-07.25 varje vardagsmorgon då jag sätter mig i bilen och kör ut mot Rönnskär. Trött och frusen sitter jag inlindad i min fjällräven som omfamnar mig likt ett duntäcke. Värmen är igång på max och på radion tjattrar Roger, Titti och Ola. I övrigt är allting tyst och jag är ensam. Min egna magiska stund att vakna till liv innan dagen drar igång. Så återigen, tyder detta på en oerhörd mognad eller börjar jag bara bli riktigt gammal? Lurigt läge.

Cash is king

Resa? Plugga? Köpa större lägenhet? Shoppa? Jag är som ett barn, det måste hända grejer hela tiden annars tar rastlösheten över haha. Åhh...

Sweet sixteen

Happ, då hade man fått det bekräftat hehe...


FEG

Beställde detta fransserum i veckan, hoppas på underverk! Bokade även färgtid hos Denise och är fantastiskt sugen på en vistelse i varmare breddgrader. Som ni kanske märker känner jag mig inte i mitt esse just nu. Blek, trött och ful. Haha livet är tufft! Hoppas ni haft en bra helg, jobb 12-16 på Vero för min del idag :)