Ny favvo!!!!


Älskar Karamell/kola!! Önskar det fanns tuggummi med smak av det haha. Men nu finns iaf dessa och de är ju ej fy skam! :))))

Till salu

Köpte denna svarta bombarjacka i slutet av november men den har inte kommit så mycket till användning då jag redan har ett gäng andra jackor hängandes hemma. Så tänkte höra om någon av er är sugna? Storleken är S och den kommer från Junkyard :)

Nypris: 599,-
Mitt pris: 400,-

Maila mig på [email protected] vid intresse :)


Medle

Jag och Emil har sedan i torsdags bott i Medle med mina syskon. Så mysigt och harmoniskt på något vis haha. Nu är det dock slut på det för ikväll ska vi fira Arne som har födelsedagsfest! Känns som att det var hundra år sedan jag var ute så jag är riktigt taggad:)))




Sommar vore fint


Huskur


Idag gör kör vi huskursshot!! Emil är så jävla förkyld och jag vägrar fan! 

Min helg






Hade en jättebra dag igår. Framförallt för att jag har ledig helg & det mina vänner var fan ett bra tag sedan. Startade dagen med att åka förbi både mormor och mammsen för en alla hjärtans kram hehe. Vidare till stigs där vi käkade lunch och avslutningsvis middag med hjärtat på Sjätte våningen. Senare mötte vi även upp Lisa, Jojje, Simon och jojja för lite drinks! Samma sällskap dök även in på en hotellfrukost imorse. Älskaaaaaaaaa ledighet!


SÅ GOD!!!!!!!!


Tycker faktiskt den var över förväntan, testa! :)))))

Ganjaman


Newwwww in


Har av någon anledning blivit besatt av mässing, förr var det koppar men nu är det fasen mässing! Älskar denna ljusstake från House Doctor som vi har på jts, så var ju bara tvungen att köpa den:))) Haft en tung vecka där jag känt mig så jävla trött och otaggad på allt men idag är det fredag och sol. YES. Så jävla skönt:) En fin helg önskar jag er!

Dessa vill jag smaka!!

Vet inte om dessa kommit ut i butik ännu? Men båda två ser ju riktigt intressanta ut!! 




Halv åtta hos mig

Alla tjejer har haft varsin halv åtta middag, ingen tävling denna gång utan bara för att hitta tillfällen att ses. Jag var sist ut och ikväll var det min tur! Jag är nöjd över min trerätters och tycker det var rätt kul, dock även skönt att det är gjort nu haha. Hoppas ni haft en bra helg trots snökaoset :)