En dag i Medle


VÄLKOMMEN!



En bra lördag


Shit vilken bra dag jag hade igår! Länge sedan jag skrattade så mycket:))) dagen började med shopping, jobb 13-16 därefter middag på Olles och avslutningsvis bowling. Tusen tack världens bästa vänner för det! Sen att man skrev papper på en ny lägenhet i fredags gör ju inte helgen sämre:)))

Real techniques brushes


Är i stort behov av nya sminkborstar. Hanna sa att hon hört att dessa var svinbra så jag gick för en beställning! Ska bli spännande att testa:)))

TILL SALU


Säljer nu min fina lägenhet på Hyttlidgatan, varmt välkomna på visning! Ni hittar den här: 

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-norrbole-skelleftea-kommun-hyttlidgatan-69a-6694091


Godkväll

Ojoj, nu händer det mycket!! Lillhjärnan går på högvarv haha. Och fredag är det imorgon, fy vad härligt. Då vankas det storbjudning hos svärisarna som vill tacka killarna för flytthjälp, damerna får dem på köpet hehe. Idag har jag vart ledig, passat på att åka till Solbacken med lisa, bakat, hängt med syskonen och nu fastnat i cyberspace alldeles för länge. Jobb 10-14 på Happy Store imorgon, ses där:)))


Saknar sommar och kvällar som dessa med pinglorna!

Hej mitt vinterland



But you're good for me.



Blue denim


Fyndade ett par nya jeans idag på second hand. Älskar att fynda! Har länge tänkt köpa ett par nya chilliga jeans men inte hittat några som känns rätt. Dessa gick lös för 60pix och med hjälp av en sax blev de helt perfekta! Wieeeee:)))

Djurvänner



Att köpa lycka är kul

Är inne i ett riktigt shoppingmode just nu!! Vill bara köpa en helt ny garderob, kanske beror på att vardagen är så grå och trist nu. Färga håret kanske man skulle ha gjort, bli brun på nått vänster & köpa ny lägenhet är ju verkligen på tiden....den som lever får se hehe.

HUR FIN ÄR INTE DENNA STJÄRNA


Massa nyheter i butiken, välkommen in till oss 🌟

Yeejjjjj, klickade just hem denna fina kappa



Det här med kort lugg är inte alltid till ens fördel

Det är alltså så här ni ser mig framifrån??? Haha....Med vänlig hälsning, 15-årig tonårspojke.  

BryggarG



Igår var vi på bryggar och käkade alla girls för att ta farväl av vår kära hjo0817 som flyttar. I övrigt är ju livet bara dödstråkigt just nu...jobba, äta, sova. Meeeeen kanske är sådana perioder man måste ha för att sen uppleva det roliga? Haha. 

It's in the way you look, it's in the way you love.


JAG ÄR KÄR I DENNA LÅT.


Myshelg



Igår hängde jag med denna lillebror. Inte jätteofta man får en heldag med honom eftersom hans vardag är späckad med hockey jämt. Ändå spenderade vi lördagskvällen på ladan då vi såg Lejon-Sundsvall, rätt mysigt! Jag har med andra ord haft en väldigt lugn helg fylld med jobb och ska nu strax på middag hos mormor! 

Ut på staaaan



Ledig denna fredagskväll!! Kom just till Johanna och vi ska strax promma ner till stan för att gå på kvällsöppet sen käka något jävligt gott när killarna tränat klart :))) hoppas ni får en härlig helg!

FRIKVÄLL 3:e OKTOBER

Vi har 20% i butikerna hela dagen imorgon!! (Gäller ej beställningsvara, pinpack & elmaterial).

Öppettider: 
Happystore 10-21
Brogatan 10-20
Varmt välkomna!!


Låt mig bli en Teddy

Hur skön ser inte denna ut att vara?? Superfin dessutom!