Jag älskar brunch



Och söndagar för den delen:)))

•••

Hej hej. Ja här ekar det tomt som vanligt nu för tiden. Lördag och jag har just lagt mig i sängen. Jag har sett mello och myst med Kaisa och Arne:))) Emil har lagfest så jag försöker egentligen fördriva tiden tills han ska ramla in hehe. Men det lär ju dröja ett tag. Så jag får tid att spendera med min bästa vän, paddan. 

Emil brukar fråga vem jag skulle välja, honom eller paddan. Paddan har en speciell plats i mitt hjärta. Jag har kollat lite youtube och hårinspo eftersom jag ska till frissan om nån vecka. Så nu har jag sparat massa bilder på snygga tjejer och hoppas på att se ut precis som dem. Hört att frisörer brukar gilla sånt hehe.







 

Cravings typ.

Sorry, men händer inte särskilt mycket mitt liv därav dålig uppdatering. Har i alla fall kommit på att jag skulle vilja ha 3D bryn! Mina bryn osminkade finns men formen är ju riktigt oklar haha. Så tänk detta alla osminkade dagar, wow. 
Denna salong i Sthlm har 14 månaders väntetid. Så vet ni någon salong lite närmre som är DUKTIGA, tipsa mig!!




Glad alla ❤️-dag vänner



Äntligen fredag


Första veckan som administratör avslutad. Är helt slut och fredag kunde inte komma mer lägligt 🙏🏼 Unnade mig jordens godaste choklad, MIN FAVVO!!!

Min helg










Fredag


Helgen spenderar vi i S-vall hela gänget från nyår! Ha en fin helg vänner.