Vi ses en annan gång Sthlm

Har hunnit med massor under min sista vecka i Stockholm. Känns sorgligt att lämna huvudstaden men samtidigt fantastiskt att få en sommar i Skell innan det bär av på nya äventyr till hösten. Kommer sakna alla på jobbet sååå mycket!! Men kanske ses vi om ett år eller så igen :) Har just spenderat 8h med mig själv längst E4an, superkul....

1. Grönan 2. Sista dagen på jobbet 3. Grönan 4. Tapasmys med Lisa.


The great Gatsby.

Sjukt bra soundtrack i "The great Gatsby", denna e kuuuung :)))

En kväll

Sushi börjar bli standard, riktigt gött var det! Kvällsnöjet fick bli bio, "Den store Gatsby" hade premiär och Leo var fin som vanligt, så jag tycker alla giiiirls ska se den. Jag är nöjd. Godnatt.


Friday i'm in lööööve

Hej bloggen. Det är fredag. Det är sol. Jag är ledig. Har passat på att städa läggan eftersom emmeli ska ha födelsedagsmiddag här ikväll. Mycket snack om sockenvägen men tror aldrig jag visat någon bild? Här är fam. lindq(k)vist mansion iaf hehe.


16 maj

Idag har jag sagt upp mig. AHHHH.


Luring

Ja jag är en vidrig människa som inte bloggar. Stackars läsare. "Ska bli bättre" hehe. Jag och Bella skulle i vanlig ordning träna imorse, fick detta sms väl på plats. Ensam är stark.


19 juli, tackarrrrr

Dreglar ihjäl mig. Den här tårtan vill jag ha på min födelsedag. Kan beställas till hyttlid 69A tack.


Lördagsmyyys

Har jobbat på Gina idag till kl 18.00 köpte sedan en gosallad och jordgubbar. Det är lite synd om mig ikväll. Det är lördag och jag är själv. Sen har min allergi gjort comeback också, funfun. Antar att det är pollenjäveln som spökar...nu ska jag se lite film och tycka synd om mig själv. Adjö.


Komsi sommar

Satt ute på ballen imorse och solade en stund. Åh vill bara ha sommar, men nu är det nära :)) Har även hunnit med en löptur, promenix och haft tvättid. Effektiv dag inför denna jobbhelg! Peace.


Halleluja

Fick mirakelpiller och min allergi är som bortblåst halleluja!!! Igår tog jag en liten roadtrip till Piteå för att hälsa på min allra första riktiga vänskap som jag i vått och torrt alltid kommer hänga ihop med:))) Malin och Oscar bussade lite sjukt på popcornpaj vilket var en mycket intressant smakupplevelse haha.