Min påsk





Har spenderats ute i östra falmark en solig dag, på ett hotell i Umeå med min kära (där jag hann fota mitt ovanligt blonda svall) och slutligen med familjen där mitt första möte med söta Pablo inträffade. En riktigt härlig ledighet har jag haft, hoppas ni haft detsamma :)))

Sov gott fina Indra





Tänk att man kan tycka om ett djur så mycket. Tårarna har forsat sen igår och det slutar aldrig. Kommer att sakna världens bästa hund oändligt! 

Spola tillbaka tiden för en stund


Fick just upp denna bild och fick lite längtan. FAN vad kul man har haft i sina unga dagar, med alla resor och allt vi gjort. Skulle vilja spola tillbaka tiden och bara vara där en stund. På denna bild var vi i USA, LA och åkte sedan till NY. Så glad att jag har lagt mina pengar på resor, för det har vart värda varenda krona!!

Nyhetens behag

Nyrenoverat kök och ändå vill man göra om haha. Fastnade i köks-inspo ikväll :) 





Kommer snart bilder då jag gjort om, ska bara övertala emil först ;) om inte annat så gör jag som jag alltid gör - som jag vill haha.

Jag vill åka till ett varmare land





Gärna nu, tack.

Tja


Här sitter jag och har ett jävligt stelt ansikte. Beställde ett gäng ansiktsmasker från Maybeauty.se, snart får vi se om de kan ta kål på porisarna. Om jag nu inte ramlar av pinnen då jag drar bort denna det vill säga.