Min lilla lillasyster


Det här är jag och min kille. Skulle man kunna tro ja, men nej detta är min lillasyster och min kille. Shit det slog mig just att vi är jävligt lika haha. Lill-evann som snart är en tonåring, vart försvann tiden??? 

YEJJJJJJJ


Igår bokade jag och Emil en liten tripp till Varberg. Så om 2v åker vi till Hanna och Jeppe!! YEJJJ. Känner att jag behöver göra något kul så detta blir perfekt:)))

The ocean



Lördag



Lördag och hannisen är hemma!!! Det kan inte bli bättre :))) trevlig lördag!

Godmorgon


Kolla!! Jag har svart inredning hehe, hör som sagt inte till vanligheten. Fyndade en ny lampa igår till fönstret i vardagsrummet, är såååååå nöjd! Nu vill jag bara ha allt svart. Fortsättning följer!

HEJ

Wow, när man väl fått smak på lite ledighet och ska jobba måndag igen, ångesten är nog aldrig så stor. Har haft en såååå skön ledighet. Kan knappt beskriva min livsglädje idag tack vare vädret. Har börjar räkna dagarna till semestern och bara längtar efter sommaren nu :))))) åh så härligt!!!

Firar med en "semester-nostalgibild".

Onsdag


Snart 4h sedan man slutade jobba och gick på låååånghelg....redan rastlös hehe. Hunnit prata i telefon, ätit middag, sminkat mig, gått igenom hela internet, ätit marabou och funderar vad som ska komma härnäst. Funderar på Solbacken, det känns som ett bra alternativ för en rastlösing. Dock bara maxi öppet så här dags, men inte fy skam det. Hoppas ni får en fin helg!