Den här gör en glad:))))




YÄÄJJJ

Kvällsfika! 

/\/\/\

Ännu en gång måndag men idag känns det faktiskt inte alls jobbigt! Jag har sovit ungefär hundra timmar inatt och har nu lunch vilket innbär att halva måndagen redan passerat. På onsdag åker jag på mitt första kundmöte, iiihh spännande! Ha en fin dag:)

HEJ HEJ HEJ

Ursäkta!!! Har gjort noll i veckan utöver att jobba, därav inte haft nått värt att blogga om. Hur som helst så har jag fått jobb!!!!! Mån-fre 07-16 sitter jag numera på ett kontor om dagarna, håller tummarna för detta! Löning igår så jag och Lisa tog oss en gemensam tur på stan efter jobbet, shoppade mest smink ur H&Ms nya beauty:))) Detta fick jag med mig hem! (Älskar färg hehe).


En lördagsmiddag med vänner


Igår bjussade Karlsson/Envall på middag vilket var en fröjd för smaklökarna! Sen spelade vi spel och myste på :)) tack för det!

MAC pro longwear concealer


Jakten på en ny concealer har pågått länge. Har dock alltid slutat med att jag köpt samma gamla vanliga jag redan haft. Men nu äntligen beställde jag denna, Yejjj! 

Hanna hade köpt den i våras så jag testade hennes och den verkade kanonbra. Även sett att den vart med i "bäst i test" osv :)) Enda minuset är väl att pumpen har en tendens att pumpa ut 1L varje gång man ska använda den. Så man får vara lite försiktig! 175 riksdaler (bra pris!!!!!) på kicks så blir den din, dock beställningsvara (i skell iaf).

Nya smaker från Lindahls


För nån dag sedan skickade Hanna denna bild till mig!!! Både jag och hon älskar alla spännande nyheter som kommer haha. Sjukt kul med nya smaker, Toffee ska bli intressant! 😍

Tjena kompisar

Ni vet när man är "nästan arbetslös", då får man ju chilla lite med shoppingen (tyvärr). Men idag har jag unnat mig två saker. Två röda saker hehe. Har fått någon form utav fetish för rött och tycker det är sååååå fint:)) Ha en fin helg!




9 år av saknad


Funderar ofta på hur livet hade sett ut ifall du fått leva vidare med oss. 9 år sedan vi sågs. Känns som igår men ändå som en evighet sedan. 

Tänk om vi fick en dag, ett telefonsamtal eller bara 10 minuter med dig igen. Finns så mycket jag vill berätta. Framförallt unna mina syskon ett samtal med dig, att de i tonårsålder också ska få uppleva och minnas vilken fantastisk person du var. Du är älskad och saknad pappa!

Världens snällaste svärisar?


Igår när Emils päron kom hem från Rhodos så fick jag denna parfym. Hur snälla??? Alldeles för mycket! Lite sjukt så har jag faktiskt saknat en sensuell, fräsch och kvinnlig doft som denna i mitt sortiment. 

Jag jobbar lite mer på de söta dofter (rosa Ralph Lauren Nr 2 är min standard), sånna som till och med min elvaåriga syrra gillar typ haha. Men kände att nu när man passerat tjugofem kanske man måste mogna lite. Så nu kan jag äntligen försöka leva upp till min ålder, i alla fall i doftväg hehe. Tusen tack Lena och Hans! 

Hur gott är inte uppstekta kroppkakor?



Friday!


Tja. Skulle ta en snygg frukostbild nyss. Klev upp, solen sken, kände harmoni, fredagskänsla, YOLO osv och såg framför mig vilket fantastisk bildmoment detta kunde bli. Gick sådär...solen var på något sätt för ljus. Upptäckte även under fotosessionen att jag själv speglades i skeden...fail.

På tal om frukosten då...chiapudding...njae. Trodde det skulle vara svingott, smakar ju mest väldigt märkligt. Ha en fin fredag!

Åh

Och blä. Ikväll är en sådan kväll då jag bara vill borra ner huvudet i täcket och inte kliva upp förrän livet kommer med lite tur. Godnatt.

Godmorgon


Igår var några av tjejerna här på fika. Supermysigt nu när man nästan aldrig hinner ses alla. Torsdag idag, tänk att man får hela veckan att gå trots att man är arbetslös haha. Imorgon gör jag min comeback på Calles. Så kom och drick drinkar!!

Hold my hand


Tja. Älskar att både idol och PH (!!!!) börjat om. Alla ni som känner mig väl vet att jag är så jävla lazy egentligen haha. Så fantastiskt härligt att äntligen få en anledning till att ligga i soffan hela kvällarna och bara underhållas. Yejj!

Recept Blåbärs-scones

Här får ni receptet:) Jag har såklart snott det av min nya hälsogud "hittaformen" som jag tipsade om tidigare! 

1st banan
1st ägg
1dl mandelmjöl (jag tog soyamjöl)
1dl glutenfri havre (tog vanligt havregryn)
2msk chiafrön
1 nypa salt
1tsk bakpulver 
0,5dl frysta (annars blir hela brödet blått) blåbär 

Mosa eller mixa ihop allt. Klicka ut på bakplåtspapper och in i ugnen på 200 grader i 10 min. Så goda 😍