ÄNTLIGEN :))))



Att jobba 17h fredag och 12h lördag sen även flyttstäda på det är ej att rekommendera!!! Men nu är det klart och det känns som en sten lättat från mina axlar. Äntligen kan jag fokusera på bara nya lägenheten. Ikväll sover vi första natten på 67C :)))) Köket är fortfarande rätt så kaos, men både sovrum och hall börjar ta sig! Hoppas ni haft en fin kväll, godnatt! 

Just nu

Jag kommer aldrig någonsin igen flyttstäda. Satan i jävlar så ovärt. Kommer betala en förmögenhet för att hyra in någon nästa gång hehe. Tänkte visa dagsläget på nya lägenheten. 

Så då börjar vi med vardagsrummet där "minsta" kaoset är:



Hall: 


Kök (kaos haha):


Kul med kaos

Tror vi tog rekord på ikea igår. Blev bokstavligen en heldag, 10-19. Ta hem ett helt kök gör jag aldrig igen kan jag säga haha. Men vi fick med oss allt! STORT TACK till världens bästa Lisa som stod ut med oss och hjälpte till! Ber även om ursäkt till alla som hade "beställningar" med mig men det var tyvärr omöjligt! Var på riktigt livrädd att släpen skulle lossna på vägen hem haha. Så nu ska vi bara installera ett helt kök vilket kan bli spännande hehe.

Släpen efter första varvet:




TILL IKEA



BOMBER




Åh vad jag helt plötsligt vill ha en bomberjacka!!!!! Carin Westers (bild 1) är ju magisk! Endast 4k, för dig som känner dig rich:)))

LYCKA!!!


Fick denna bild av Emil som just lagt golvet i hallen!! Så glad:))) I helgen har även hela lägenheten målats och spottarna i hallen är satta! 

Bed of lies



Säljes

Större vitmålat runt bord (till höger), 300kr. 
Bredd: 80cm
Höjd: 64cm


Vitmålad byrå

Djup: 52,5cm 

Bedd:100cm

Höjd: 83cm

350kr


Är du intresserad av något så kan du maila mig på [email protected] :))


Veckan som gått

Hall: 
Första ingången till köket har byggts igen, elen är dragen så spottarna är redo att bara klickas i, hela hallen är spacklad och redo för målning.

Kök:
Satt gipsskivor i taket, byggt igen ingång till sovrum, plockat bort köksinredning, spacklat iprincip allt haha. 


I helgen blir det målning och på måndag lägga golvet, längtar!!!!!

Mååååndag

Tjena readers! Idag har jag jobbat 10-14, tvättat, vart på JTs och beställt spottar för att sedan kriga på i nya lägenheten:)) Full fart! Så idag har vi hunnit sätta reglar i halltaket, tagit bort dörrkarmarna, breddat ingång till köket, börjar plocka ner köksskåpen och massa annat småfix:)





Nu har kaoset startat

1. På torsdagskväll fick vi besök av vänner så vi tog alla ut våra aggressioner och skapade ett hål i väggen. 


2. På fredagem. hade Emil och hans elever rivit båda väggarna medan jag var på jobbet (haha), även hunnit massa annat. TACK!!


Så detta är det vi gör just nu! Känns faktiskt som vi hunnit sjukt mycket på bara två dagar:)) trodde inte det skulle gå så här snabbt!! Vill i alla fall säga hur otroligt tacksam jag är för alla som hjälper oss! Riktigt stort tack till Emils kollegor och elever!!! Guld värt:))) fortsättning följer...

WANTIE


MÅSTE HA DENNA LAMPA!!! (Hundra miljoner hjärtögon).

Nytt hår, nya möjligheter

Av någon anledning har jag ju blivit personlig frisör till mina vänner. Tycker det är rätt kul faktiskt! Tejphår är ju min specialité så idag fick jojja en ny frisyr:))) Har tyvärr ingen före-bild bara den första svartvita då man ser hur kort hennes eget egentligen är!




Happy B-day my lööööve


Grattis till världens bästa kille som fyller år idag!


Det hände en grej....


Spraytan alá Lisas salong. Hahahahahah 

Ett nytt kapitel


Såja då var ettan såld och om 1,5v får vi nyckeln till nya lägenheten. Om ni bara visste hur mycket tankar gällande inredning som just nu florerar i min hjärna. Alla val som ska tas, vilket kök, vilket golv osv...blir helt matt haha. Men fan vad fint det ska bli:))) 

Livet är allt fint

Igår var jag med några av girlsen på bryggar och käkade gómiddag. Kände att jag hade all förtjänst till att fira lite! Dessutom är ju bästa, bästa lisal hemma, äntligen:))) Vi käkade och pratade gamla minnen om ungdomen (hehe), sen kilade vi vidare mot calles där vi hängde resterande timmar av kvällen. Trevligt var det minasann. Ligger som en klubbad säl i soffan idag, så jävla skönt att bara göra absolut ingenting! Puss och kram