Melissa du är en stjärna






Vilken superonsdag jag hade igår! Jobb till 15.00 som vanligt sen var jag på ett riktigt trevligt möte! :)) 18.00 bjussade Hanna på en riktig gómiddag och sedan gled vi ner till folkparken för att se Melissa Horn. Känner att livet rullar på rätt bra just nu, saker och ting verkar falla på plats och jag ser verkligen framemot framtiden! Tack för en fin kväll tjejer:)

Tisdagsfiske





STÄDA STÄDA

Wow vad jag älskar när man städat!!! Man har ju inte vart jättesugen på att ta tag i det under tiden góvädret visat sig:) nu ska jag välförtjänt bläddra igenom h&m:s höstkatalog som kom idag! 

MIN HELG

1. Lillevann fyllde 10 bast. Åkte till medle direkt efter jobbet där det bjöds på grillat och tårta. Hann även med att åka lite ring:)))



2. Firande empans födelsedag med världens bästa tjejer!




3. Stughäng, bad och sen blev vi bjudna på söndagsmiddag på Bishops:)) 



GRATTIS

Ikväll firar vi empan (en dag i efterskott dock). Hon bjussar på trerätters ute i solen och det är lördag, kan det bli bättre?:)) ha en supertrevlig helg! 

Tjenixen blixten

Ligger i satjos säng och väntar på att hon ska bli klar någon gååång! Jobbade till 15.00 idag sen drog jag och Satjo på Friskis. Hann även sola lite däremellan:)) hoppas ni inte har svettats bort i värmen! Puss

19 juli på hyttlid










Tattooooooooooossssssss

Köpte en massa gnuggisar till i lördags, sjukt kul! Barkade ju såklart i slutet och har idag lite desperat försökt klösa bort dessa på jobbet haha.











TACK VÄNNER

STORT TACK!!! Till alla ni som gjorde min födelsedag så bra!! Jag har ju världens bästa vänner som ansträngt sig så oerhört för min skull. Uppskattar er ofantligt mycket! Puss till er alla! Bilder kommer:)

Hamburgerkväll på MB


Igår var vi hos Hanna i jeppe på MB och grillade hamburgare:)) Var en riktigt trevlig kväll med grill och kubb! 

FREDAG

Åh vad lycklig jag känner mig idag!! Fredag, grillkväll, fungerande ny mobil, min bil fungerar (lång historia) & imorgon fyller jag år!! Hoppas ni får en fin helg:)


FINALLY

HEJ!! Jag har ju bara lyst med min frånvaro, riktigt otrevligt! Har nu fått en ny telefon, tog lite längre än jag väntat...men nu så:)) Har i alla fall haft två veckor med massa kul! Helgerna levererar på topp medan klockan ringer 05.30 mån-fre, men jag trivs:) hoppas allt är bra med er! KRAM