Äntligen fredag


Första veckan som administratör avslutad. Är helt slut och fredag kunde inte komma mer lägligt 🙏🏼 Unnade mig jordens godaste choklad, MIN FAVVO!!!

Kommentarer
Postat av: Stina

Kan inte du berätta lite mer om jobbet som administratör? (Även om du bara jobbat en vecka förvisso 😂) Krävs det någon utbildning/viss erfarenhet? Vad jobbar du på för slags företag o vilka arbetsuppgifter har man? Jobbar som förskollärare för tillfället men är så sugen på att byta riktning helt, och då har administratör funnits lite i tankarna 😊

Svar: Absolut! Jag hade sådan sjuk tur. Började på ett företag i höstas som säljare men blev sedan erbjuden tjänsten som administratör på företaget då hon som hade tjänsten innan sa upp sig. Jag har tidigare försökt kolla upp utbildningar som administratör men det verkar inte finnas så många. Jag har jobbat lite inom administration tidigare men ABSOLUT inte på den nivån jag gör idag.

Jag jobbar på ett byggföretag och har hand om leverantörsfakturor, skapar kundfakturor, löner & allt gällande bokföring. Det finns inget krav på utbildning men det är sjukt mycket att lära sig så att ta några kurser i företagsekonomi, lön eller bokföring skadar ju inte. Jag har läst på från böcker jag lånat utöver upplärningen. Men en månad är en tajt tid att lära sig allt på så jag har vart lite nervös haha.

Detta var min sjätte vecka totalt och än så länge tycker jag det är skitkul! Var rädd för att min kreativa sida skulle bli rastlös men icket. Så jag säger kör!
Jessicalindqvist

2016-02-13 @ 08:16:15
Postat av: Anonym

Vart har du hittat de vita rosorna?😍

Svar: På spets och ting ☺️
Jessicalindqvist

2016-02-20 @ 02:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0